Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
57

Pocahontas 2: Vár egy új világ (1998)

Pocahontas II: Journey to a New World
Filmadatlap
 
20
Szereplők
5
Vélemények
8
Képek
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Jackynee   2019. 12. 05.

legújabb vélemény

Nem olyan jó, mint az elődje

Az első rész gyermekkorom kedvence volt, majd egy kis keresgélés után vettem észre, hogy ehhez készült egy folytatás. Érdekességképpen először is Pocahontas egy létező őslakos volt, aki a mai Jamestown közelében élő törzs tagja volt, a filmmel ellentétben alig 12 éves volt, mikor a múltban találkozott Smith-szel. Azért említeném meg ezt, mert ebben a filmben látszik, hogy nem tudtak mit kezdeni az előző filmben elkezdődött románccal. John Rolfe-fal később fogsága alatt házasodott meg, ezt a történetet próbálta vászonra vetni Disney stílusában. Ez a folytatás kicsit bugyuta lett az előzőhöz képest, nincsenek mélyebb gondolatok, de mint gyerekfilm szórakoztató lehet. Persze kitér az akkori ang... több»

 
Vágottszemű   2019. 03. 16.

Nagyon nem hozta az előző rész színvonalát. A története nagyon rossz lett, nem beszélve az új karakterekről. Szerintem ne nézd meg ezt a filmet, ha jót akarsz magadnak.


 
NLHF   2017. 05. 22.

Összetörte gyermekkorom rózsaszín lelkivilágát. A mai napig nem tudom felfogni, hogy lehetett ezt ennyire elrontani. MIÉRT? Megtalálja élete szerelmét és összejön egy másik sráccal...

 
Ata   2015. 01. 26.

A sztoriját tekintve ekkora csalódás még sosem ért. A hőn szeretett férfi után megy, majd összeszűri a levet egy sráccal és miután kiderült, hogy nem halt meg a szerelme, inkább nem érdekli, és az új csávóval marad? Neeee

 
sanyika   2015. 01. 31.

Nagyon jo lett a 2.-ik része is csak azt bántam benne hogy egy másik emberrel találkozik és bele is szeret pedig már volt és elő is kerül a régi nagy szerelmes és mégis. Meg ahogy a mondás is mondja mindenhol jo de a legjobb otthon, Pocahontas elmegy megismerni egy másik világot de ugye a végén mégis vissza haza tér. szép volt ez a része is nem bántam hogy megnéztem.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.