69% 120 szavazat
Susi és Tekergő 2: Csibész, a csavargó

Susi és Tekergő 2: Csibész, a csavargó

Lady and the Tramp II: Scamp's Adventure
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
30
Szereplők (30)
20
Képek (20)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

Hol nézheted

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Susi és Tekergő fia a szabadságot keresi, hogy vadkutya lehessen, és elszökik, hogy csatlakozzon egy roncstelepi kutyákból álló bandához.

(csd)

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália
Premier: 2001.02.18. | Disney+ (2022.06.14.)
 
2022.05.30 Yosihiro

legújabb vélemény

Csibész

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nekem tetszett, valahogy átjött az első rész hangulata. A betétdalok is jók voltak. A rajzoktól és magától a rajzfilmtől, az animációtól kicsit többet vártam, de valahol megértem a készítőket, nem akartak elszakadni a régi elemektől. A történet viszont aranyos, és inkább gyermekeknek, mint felnőttnek szóló, de azért a család szeretete átjött az animáción keresztül. Ugyan nem voltak kiemelkedő pillanatok, de azért az összhatás egy jó színvonalat tudott hozni. A történetben Csibész és Angyal volt a főszereplő. Kettejük bimbózó szerelme teszi egésszé a családot. Összességében a forgatókönyv közepes, a színek és látvány viszont jó, a zene szerintem jó lett, így megérdemli a négy csillagot ez a klasszikus folytatás. Nem találtam unalmasnak még felnőtt fejjel sem. Találtam benne remek, megmosolyogtató részeket és az érzések közül a család szeretete nekem átjött. Igazából gyermekeknek tudom ajánlani az aranyos kutyák és a történet miatt is, de lehet családi program is. A magyar szinkronról is szót ejtek, hiszen ez nagyban emeli az összképet, ami szintén jól sikerült. Nem kell azt nézni, hogy mennyire hatalmas produkcióra számítunk, hanem az összhatás érdekes. A színek és az érzések amit tudnak adni, jónak lehet mondani, érzeni és látni. Csak ajánlani tudom remek kikapcsolódás. Üdv, Yosi.

0
 
2019.01.26 Norbert93

Hiába telt el a két mese között közel 50 év, ez meg sem közelíti azt a mesteri rajzolást, történetet és kivitelezést. Nem teljesen felesleges darab, de túlságosan is középszerű, mint a nagy klasszikus rajzfilmek folytatásai szoktak lenni. (Pl. Aladdin, Oroszlánkirály)

0
 
2018.03.25 NFG

Szerintem kifejezetten bájos rajzfilm, nagyon szép grafikával! A történetben nincs semmi érdekes, vagy szokatlan, mégis egy nagyon kedves, élvezhető mesét sikerült alkotni!

0
 
2019.03.09 Vágottszemű

Ez előzőnél sokkal gyengébb volt. Nem volt olyan jó a története mint az előzőnek. Nem kellett volna megcsinálni ezt a filmet. Nem nagyon ajánlom ezt a filmet.

0
 
2016.01.26 juhasz-david93

Nem értem, miért kell hozzányúlni a klasszikus Disney-mesékhez is, és újabb bőrt lehúzni róluk (102 kiskutya, Oroszlánkirály folytatásai, ez...). Kár, ez borzalmas.

0