Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
83

Susi és Tekergő (1955)

Lady and the Tramp
Filmadatlap
 
23
Szereplők
21
Vélemények
11
Képek
4
Videók
 
NGN   2020. 01. 11.

legújabb vélemény

Nagyon kedves kis klasszikus mese, főleg hogy a két eb között szerelem szövődik, még cukibbá teszi az egészet.

 
indingo   2019. 05. 14.

Az ominózus spagettis jelenet szerintem mindenkinek megvan. A története nem nagy durranás, de látványra szép és értékes mese.


 
Deku   2017. 09. 13.

Ez a film hatalmas nagy kincs, a karakterek egyszerűen csodálatosak, érzékiek és nagyon el volt találva a történet is. Nekem ez így ahogy volt, teljesen bejött. Javaslom mindenkinek.

 
dailyfilmsan   2019. 01. 07.

Kutyások kedvenc filmje. Nagyon tündéri az elejétől a végéig. Csak énekelni ne énekeltek volna benne. Talán ez az egyetlen disney rajzfilm mibe nem illett bele a dal. Viszont ezt leszámítva jó volt. Külön kiemelném azt ahogyan a készítők megragadták a kutyák szemszögét, nagyon édekes megközelítés.

 
citizenfour99   2016. 03. 10.

Kiskoromban kaptam meg VHS kazettán, emlékszem sokszor megnéztem, mára a spagetthis összecuppanós jelenet maradt meg, de újrakell néznem mindenképp.:)

A film összbevétele 93 600 000 dollár volt (imdb.com).

 

Walt Disney majdnem kivágatta a mese legismertebb jelenetét a produkcióból. Azt gondolta a spagettiző kutyák buta látványt kölcsönöznének és nem is lenne romantikus, hanem inkább taszító. A jelenetet annak érdekében hogy megmaradjon az egyik animátor teljesen szabadkézzel, finoman kidolgozott, aprólékos munkával, annimáció nélkül készítette el. Annyira lenyűgözte ez a gyönyörű munka Disney-t hogy megtartotta a jelenetet.

(dailyfilmsan)
 

Azon kevés Disney rajzfilmek egyike, ahol mind két szülő életben van és nem is fognak meghalni a film folyamán.

(dailyfilmsan)
 

15. a Disney rajzfilmek sorában.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.