Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86

101 kiskutya (1961)

One Hundred and One Dalmatians
Filmadatlap
 
29
Szereplők
52
Vélemények
14
Képek
3
Videók
101 kiskutya
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Zoe091   2020. 01. 11.

legújabb vélemény

Minden korosztály számára

Gyerekkorom kedvenc meséje. Könyvben is megvolt. Szórakoztató, szép grafikával rendelkező mese minden korosztály számára.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 08.

Aranyos kis mese jol megrajzolt dalmaták, a story is jó nekem tetszik.


 
indingo   2019. 04. 28.

Nem éppen gyerekeknek való rajzfilm, bár szokják a valóságot, és így lehet edzeni őket, mert az megtanulható, hogy vannak jó, gonosz és még gonoszabb emberek.

 
Deku   2017. 07. 10.

El se hiszem, hogy '61-es készítésű meséről van szó. Simán vetekszik a mai darabokkal is hisz egyedi és nagyon aranyos történetet mesél el. Kortól függetlenül ajánlom bátran mindenkinek.

 
Orosz István   2017. 08. 04.

Örök klasszikus rajzfilm, szerintem a Disney Pixar ezt a szintet már sajnos nem tudja hozni. Nem azt mondom rossz a jelenlegi, de a régiek valahogy jobbak voltak.

 
A Disney-gyár a legjobbját nyújtotta, melynek eredményeként még ma is dobunk el mindent, és ülünk a tévé elé, ha meglátjuk Pongóékat valamelyik matinéműsorban. több»

A film összbevétele 215 880 014 dollár volt (imdb.com).

 

Ritka, de egyik szülő sem hal meg a mesében.

(Laca//Ho/rr/oR//)
 

Az alkonyatkor játszódó jelenetben, amikor a kutyák ugatással jelzik egymásnak a veszélyt, egy rövid ideig láthatóak a Disney egy másik mesefilmjének, a Susi és Tekergőnek a szereplői.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Egyesek szerint Szörnyella karakterét Gábor Zsa Zsá-ról mintázták, aki nagyon népszerű volt akkoriban és szerette a bundákat. Zsa zsa belső tulajdonságai alapján azonban sokkal inkább hasonlított Anita-ra.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.