Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
71

101 kiskutya

(101 Dalmatians)
 
ArpiHajdu és Réci  2016. 06. 09.

Sokszor láttam, és szerintem egy jó kis családi mozi. A sztori nagyon próbált az eredeti mese alapján működni, amely többé-kevésbé sikerült is. Hugh Laurie itt még a Dr. House előtt van, külön szórakoztató látni, hogy milyen balekot kell ebben a filmben alakítania, s szerintem Glenn Close is jó választás volt a főgonosz szerepére.

 
Fahéjgolyó  2016. 10. 13.

Nem olyan jó, mint a mese, de azért megállja a helyét. Próbálja tartani magát az eredeti történethez, ami visszaadja a mese hangulatát. Kellemes családi film akár sokadik megnézésre is.

 
Macskínó  2016. 10. 10.

Nem tetszett egyáltalán. A rajzfilmhez képest nagyon gyenge volt. Igaz az igazi állatokkal nehezebb is forgatni, de meg se próbáltam volna leutánozni élő szereplőkkel a nagyon sikeres rajzfilmet!

 
Pappcsino  2016. 12. 08.

Nayon örömmel néztem meg gyerekként az élőszereplős 101 kiskutyát, ugyanis a rajzfilm is a kedvenc filmjeim közé tratozott és tartozik a mai napig. Nagyon jól sikerült a feldolgozás, le a kalappal.

 
Beuszi  2017. 02. 25.

Szerintem az egyik legjobb film, melyet Disney meséből készítettek. A Szörnyellát megformáló színésznő annyira jól eltalált, annyira illik a szerephez. Az egész film nagyon klaasz lett.

 

Pongót négy, Perdy-t pedig három kutya játszotta.

(dulkap)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.