Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71
Filmadatlap
 
25
Szereplők
3
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2018. 04. 01.

Ez a film már mindörökké klasszikus marad, s nagyszerűen bizonyítja, hogy régen bizony akadtak humoros családi filmek erőltetett altáji poénok nélkül is. A konfliktus igen egyszerű (és valljuk be kissé hihetetlen is), egy baba egy személyben három kelekótya bűnözővel szemben, nem csekély veszélyen átlépdelve, amelynek állomásait a gyerkőc kedvenc mesekönyvének eseményei alakítják. Egyetértek az előttem szólókkal, van benne némi Reszkessetek betörők feeling, ilyenkor gondolkodunk el azon, hogy ha már bűnözőkkel futunk össze a való életben, milyen jó is lenne, ha ezzel a balfácán típussal találkoznánk (mert bizony a valóságban is léteznek ilyenek). A főszereplő bébi persze tündéri, grimaszait és vigyorait még ráadásul ügyesen is sikerült összevágniuk a készítőknek. A gyermekrablókat alakító színészek is tökéletesen lettek kiválasztva: van egy főnök, aki a legokosabbnak hiszi magát, s az ő csicskái, akik a piszkos munkát végzik mindaddig, amíg a főnök meg nem unja a bénázásukat, s kezébe nem veszi a dolgokat (végül azért mégis ő szív a legnagyobbat mindig). Ajánlom mindenki figyelmébe azt a jelenetet, amikor a három jó madár a mindenki által ismert mesékről vitatkozik (a film egyik legjobb jelenete). A végére pedig egy apróság: sokat szoktuk szidni a filmek magyar címadásait, de jelen alkotás azon ritka kivételek közé tartozik, ahol a magyar cím nemcsak elfogadható, hanem egész jó.

 
MP170506   2017. 09. 18.

Gyerekkorom nagy kedvence volt. De most felnőttként újranézve, már nem olyan élvezhető, mint akkor gondoltam. De mivel régen imádtam, így megkapja a 4 csillagot.


 
habtündér   2017. 06. 27.

Gyerekkorom egy klasszikusa volt. Ez a baba annyira cuki:D hogy azt hiszem ő volt az elsőszámű indok,amiért anno meg akartam nézni a filmet + aztán többször is így történt. Így felnőttként belegondolva inkább ijesztő az alapszitu, de hálIstennek gyerekként olyan érdekesnek tűnt, akárcsak egy kalandos mese! - Ahogy emlékszem a humora olyan Reszkessetekbetörők!szerű, azon kívül voltak vele cuki +megható momentumok is.

 

A gorilla jelmez, amelyet az állatkertes jelenetben használtak ugyanaz volt, amelyet John Alexander használt Digit, a gorilla életre keltésekor a Gorillák a ködben című filmben.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A bébi dublőre sok jelenetben (pl. az építkezésnél) Verne Troyer volt, míg más jeleneteknél egy robot babát alkalmaztak.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Tervben volt a film folytatása is, amelyben a baba Kínában kalandozott volna. Azonban a projekt végül megvalósult.

(ArpiHajdu és Réci )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.