Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
78

Astérix tizenkét próbája (1976)

Les 12 travaux d'Astérix
Filmadatlap
 
25
Szereplők
9
Vélemények
5
Képek
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 30.

legújabb vélemény

Az egyik legrégebbi Asterix mese amit mostanában láttam és egyszerűen imádtam. Szétnevettük magunkat a rómaiak és a gallok cívódását. Eszes és tanulságos mese ami gyermekeknek és felnőtteknek is egyaránt izgalmas kaland.

 
Thibo84   2019. 04. 18.

Az Asterix rajzfilmek mindegyikét szeretem, de mind közül ezt élvezem a legjobban, mialatt két kedvenc hősünk egyik kalandból csöppennek a másikba a Cézár által kieszelt próbák által és ezt mind még humorral is fűszerezi.


 
Bizsu82   2015. 04. 26.

Gyerekkorom egyik kedvenc meséje, nagyon szerettem. Ami szimpatikus benne, hogy történelmi alapjai is vannak és nagyon jók a karakterek. Valahogy ez a mese más mint atöbbi, ma is megállja a helyét.

 
wooderman   2016. 05. 18.

Nagyon-nagyon régi animációs mese, szuper aranyos karakterekkel, varázsitallal. Kedves mese, ami gyermekkorom meghatározo élménye. Lehet hogy nem full HD és nem 3D, de ez így jó ahogy van:)

 
Tomi   2015. 08. 22.

Abszolút ez a kedvencem az összes Asterix mese közül. Nagyon szeretem a mai napig (nem csak ezt a részt). Simán megállja a helyét a mai mesék között sőt némelyiknél még jobb is. A poénok pedig nagyon ott vannak :D :D

 

A szakács, aki ételeket készít Obelix számára, belga és brüsszeli akcentussal beszél. Ennek megfelelően Mannekenpixnek hívják, a Manneken Pis híres szobra után.

(Thibo84)
 

Egy ponton a csirke bizarr kinézetű tojásokat tojik, az egyik Donald kacsa fejére hasonlít. A jelenetet egyes verziókból a szerzői jogi problémák miatt vágták ki.

(Thibo84)
 

A német Cylindric nagyon udvarias és együttérző karakter. Ez Albert Uderzo döntése volt, aki sajnálta az "Asterix és a gótok" könyvet, ahol az összes német hihetetlenül agresszív, harcias és messze nem barátságos.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.