Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
21
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
doroffee   2016. 02. 14.

Nekem kicsit szürreális volt a klasszikus Robin Hood-legendát állatokkal a főszerepben látni, ezért nem is volt 5csillagos moziélmény. De azonkívül hozza a Robin Hood-történet összes olyan elemét, amely miatt annyira szeretjük és szeretjük feldolgozni olyan hosszú időn át: az izgalmat, a humort, a bajtársiasságot.

 
erahurka   2018. 09. 15.

Tetszettek a rajzok, azonban a történet nem túl eseménydús, és néha iszonyú idióták a szereplők. Tényleg nem látja meg senki a feje felett 2 méterrel húzódó kötelet, amin pénzes zsákok zakatolnak folyamatosan? WTF?


 
Macika   2016. 08. 22.

A komolyabb mesék között van, aminek van mondanivalója. Filmben és mesében is nagyon jó a történet, karakteresek a szereplők és a sztori is érdekes, magával ragadó!

 
Homer   2016. 07. 29.

Aranyos régi Disney mese ez. Csak sajnos nagyon kevesen ismerik. Érdekes feldolgozása meseként a Robin Hoodnak. Kár hogy néha kicsit vontatott és unalmas. De nagyon édesen lett felépítve. Pár klasszikus musicalaes számot hiányoltam belőle, ha már disney.

 

Az utolsó Disney egész-estés film amikor a Disney mind a 9 öregje még megélhette a befejezést.

(magyaristvan )
 

A második egész-estés film, amiben egyáltalán nincsenek emberek. Az első a Bambi volt.

(magyaristvan )
 

A 8. legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1973-ban.

(dulkap )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.