Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
54%

Robin Hood (2018)

Robin Hood
Filmadatlap
 
29
Szereplők
18
Vélemények
41
Képek
6
Videók
 
VvV   2020. 09. 17.

legújabb vélemény

0

Érdekelt, ha már nálunk forgatták. Nem volt rossz a története, csak már millió egy feldolgozás készült a RH storyból és kérdem én hogy ebben milyen újdonságok vagy új ötletek vannak, amelyek kiemelik a tömegből: Válaszom semmilyen.

 
7ETEDIK   2019. 01. 06.

1

Az igazság az, manapság már a kutya nem kíváncsi Robin Hood-ra, a szuperhősökre annál inkább. Ezen az se segített, próbálták modernizálni az egészet, sőt, visszafelé ütött vissza az egész. Az eddigi legpocsékabb tagja a sorozatnak.


 
indingo   2020. 01. 01.

0

Ezerszer leporolt történet, amely rosszabb lett mint az elődök. Hiába a neves szereposztás engem nem tudott lekötni, pedig még a díszletei között is voltam Etyeken.

 
Szilonka   2020. 01. 30.

0

Az eredeti filmhez képest sok új ötlet nem volt benne. A látvány szép volt, jó volt, de ennyi.

 
BoBamburg   2019. 08. 26.

0

Egy sokadik (sőt, nagyon sokadik) feldolgozása Robin Hood történetének. Csak hogy több sebből is vérzik a történet. Kezdve ott, hogy tagadhatatlan tény, hogy a világnak nem volt szüksége eme remake-re. Főleg nem ilyen minőségben, ahogy ez elkészült. ... több»

 
Nagy Zsolt Nézhetetlen  2019. 06. 09.

1
A Robin Hood filmek meggyalázása

Ez egy Göbbelsi propagandafilm, egyenesen a háttérhatalmaktól, nekünk Európában csak Brüsszelből. A mai aktuális eco-neo-lib eszméket öntik az arcunkba: rögtön a film elején azzal kezdi, hogy "felejtsétek el a történelmet", aztán ott vannak a "rossz"... teljes kritika»

2
 
MMcFly2015   2019. 07. 16.

0
10 éven belül egy újabb Robin Hood feldolgozás, ami szembe megy az eddigiekkel...

A rengeteg negatív értékelés elvette a kedvem a film megtekintésétől, de nagy nehezen rászántam magam. Lehet, azért, mert nem vártam tőle sokat, viszont közel sem volt olyan rossz, mint a híre. Nyilván minden 10 évre jut egy Robin Hood a nézőknek, és... teljes kritika»

Galéria (41)

Taron Egerton
Jamie Dornan
Taron Egerton
Ben Mendelsohn
Eve Hewson
Jamie Foxx
Taron Egerton
Taron Egerton
Taron Egerton
Eve Hewson
Jamie Dornan
Taron Egerton
Eve Hewson
Eve Hewson
Ben Mendelsohn
Taron Egerton
Jamie Dornan
Jamie Foxx
Eve Hewson
Jamie Foxx
Taron Egerton
Jamie Dornan
Jamie Foxx
Jamie Foxx
Ben Mendelsohn
Taron Egerton
Taron Egerton
Jamie Foxx
Paul Anderson
Jamie Dornan
Ben Mendelsohn
Eve Hewson
Taron Egerton
Taron Egerton
Taron Egerton
Taron Egerton
Taron Egerton
Taron Egerton
Taron Egerton
Eve Hewson
Taron Egerton
Jamie Foxx

Videók (6)

A film összbevétele 84 780 546 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 45 359 137 forintot termelt. A hazai mozik összesen 38 547 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film jelentős részét Magyarországon forgatták. A Korda Stúdióban építették fel a notthingami várkastély belső tereit, valamint a keresztes háború jeleneteit is itt vették fel.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film forgatását néhány héttel elhalasztották, mivel Taron Egerton épp a Kingsman 2-t forgatta. A rendező mindenképp a fiatal tehetséget szerette volna látni Robin Hood szerepében, olyannyira, hogy kiharcolta a stúdiónál a csúsztatást.

(hp)
 

A film főbb szerepe kapcsán a producerek Jack Hustont, Jack Reynort, Dylan O'Brient és Nicholas Houltot is meghallgatták, de végül Taron Egerton lett a befutó.

(hp)
 

A Nottinghamben játszódó jeleneteket Dubrovnik óvárosában forgatták, ugyanott, ahol a Trónok harca vagy a Star Wars VII egyes jeleneteit is.

(hp)
 

Idén 110 éve, hogy elkészült az első Robin Hood-film, a Robin Hood and His Merry Men.

(hp)
 

Az idei és a legutóbbi, Ridley Scott-féle Robin Hood adaptáció között mindössze 8 év telt el.

(hp)
 

A gyártási folyamatban Leonardo DiCaprio produkciós cége, az Appian Way is részt vett.

(hp)
 

A film forgatása 2017. február 20-án kezdődött meg a horvátországi Dubrovnikban, és a franciaországi Le Raincy-ben. A munkálatok május 19-én értek véget.

(hp)
 
A tolvajok fejedelmének históriáját már rengetegszer feldolgozták, többek között a Disney is: náluk az íjászt egy róka alakította. A 2018-as Robin Hood olyan „remekül” sikerült, hogy az ember inkább újranézné a meseváltozatot. RAKITA VIVIEN KRITIKÁJA. több»
 
A gazdagokat megsarcoló, a szegények sorsát a szívén viselő „jó rabló” legendája népszerű toposz, Jesse James, Rózsa Sándor, Robin Hood és társaik a folklórból küzdötték fel magukat a filmvászonra. Közülük a (valóságban soha nem létezett) sherwoodi íjász futotta be a legnagyobb karriert. Többek között Russell Crowe, Kevin Costner és Errol Flynn alakította különböző filmekben. (A sort hosszan lehetne folytatni.) Otto Bathurst rendező megkísérelt valami nagyon újat és merészet kihozni a kissé lerágott csontnak ható történetből, de az eredmény sajnos minden lett, csak meggyőző nem. több»
 
Robin Hoodot „végre” sikerült kiemelni az angol folklórból és előléptetni középkori szuperhőssé, egy szórakoztató bolckbuster film keretében. Mindenkinek ajánlom, aki szereti ezt a korszakot és szeretne egy kicsit kikapcsolódni egy igazi popcorn mozival. több»