Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
52
Filmadatlap
 
30
Szereplők
6
Vélemények
41
Képek
8
Videók

Vélemények: Robin Hood (2018)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
HETEDIK   2019. 01. 06.

Az igazság az, manapság már a kutya nem kíváncsi Robin Hood-ra, a szuperhősökre annál inkább. Ezen az se segített, próbálták modernizálni az egészet, sőt, visszafelé ütött vissza az egész. Az eddigi legpocsékabb tagja a sorozatnak.

 
Szilágyi Sándor   2018. 12. 07.
Átlagos Robin - Batman hasonlóság

Igazán látványossá és akció dússá sikeredett a zsiványhős története. Nem olyan részletekbe menő, mint a Russell Crowe-os, és nem olyan humoros, mint a Kevin Costner-es. Néha bevillant a Christofer Nolan-féle Batman-Bruce Wayne, gazdag ifjú-igazságosztó dilemma. Modern megoldások (ruházatban, technikában), de hagyományos filmszerepek, átlagos színészi játékkal.


 
Rajkó   2018. 12. 07.

Hát erre mit is mondhatnék, egy újabb felesleges Robin Hood adaptáció, melyről már a bejelentésekor tudni lehetett, hogy bukás lesz. Nem rosszból mondom, de az utóbbi évek tendenciáját elnézve egy ilyen filmek jelenleg nem sok esélye van a piacon. Ha ehhez hozzávesszük az ebben a formában tök üres és semmitmondó sztorit, a minden tekintetben is csak átlagos megvalósítást, akkor az egésztől tényleg nincs mit várni. Legyen ez egy közepes, de szerintem bőven kihagyható, hiába a remek Taron Egerton és Jamie Foxx. Itt ők sem tudnak mit csinálni.

 
ollggaalek   2018. 12. 06.

Hát, a maga módján vicces a film, azt meg kell hagyni, de szerintem amikor én röhögtem, az nem azért volt, mert ez lett volna a rendezői szándék. A rendező eddigi munkái adhattak volna okot a bizakodásra, ahogy a remek szereplőgárda is, de a viszonylag jó látvány és minden egyéb ellenére mégis gagyinak éreztem ezt a Robin Hoodot. Sajnálom, de ezzel most mellélőttek. Kár érte.

 
gandalf01   2018. 12. 05.

Ami engem illet, nagyon vártam már ezt a filmet, csak épp valahogy nem igazán hozott újat az egész műfajban. Fel is merült bennem a kérdés, hogy egyáltalán mi szükség volt egy újabb Robin Hood filmre, bár azt is be kell ismernem, hogy egészen szórakoztató volt, de sajnos nem több.

 
stif   2018. 11. 29.

Eléggé csalódás volt, hogy mást ne mondjak. Egyszerűen teljesen hiányérzetem támadt a film után. Szóval, ez egy nagyon középkategóriás film.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.