Rólam

Rólam... Hát a legfontosabb, hogy imádok mindent, ami érdekes. Mindegy milyen műfaj, mindegy mi a téma, musical, horror, mese, nekem mindegy, csak ne aludjak el rajta. Sajnos egyre kevesebb olyan film vagy sorozat van, amire ez igaz. Viszont vannak olyanok, amiket soha nem unok meg.Csak akkor fogok véleményt írni, ha valami nagyon tetszik, vagy nagyon nem. Ja, és rengeteg esetben azok a filmek szoktak legjobban bejönni, amiket mások a legjobban lefikáznak, és azok nem, amiket dicsőítenek. Általában elolvasom a kommenteket, de szerintem le fogok szokni róla. Egy oka van, ami már nagyon idegesítő számomra. 100-ból legalább 95 kommentben szerepel az a szó, hogy sablonos. Könyörgöm, a 90-es évek vége óta kb 5 olyan filmet csináltak, ami nem az. Akkor nem is lehet jó? Mi van akkor, ha az? Kit érdekel, ha szórakoztató? Csak egy példa: Talán én vagyok az egyetlen ember, aki kimondottan utálom a Star Wars filmeket. Az első nem lehetett sablonos. Az volt az első ilyen jellegű film. Azóta csináltak 8-at belőle. Mind ugyanaz. És még mindig meg vannak érte bolondulva. Szóval ennyit arról, mi a sablonos. (És attól, hogy nem szeretem, még nem látatlanban mondom ezt.) 

Még valami : tudni kell rólam, hogy nagyon sokat dohányzom. Ennek nagyon sok köze lett a filmekhez. A film minősége nagyban függ az általam közben elszívott cigik számától. Akkor 5* egy film, ha nem kell kimennem közben rágyújtani. Viszont ha már 4 vagy 5cigi is kell, akkor inkább nem nézem tovább. Természetesen ez egy kb 2 órás filmre vonatkozik. 

Plusz ha azt mondják egy filmről, hogy "igaz történet alapján", és tetszik is, annak részletesen utánanézek, csak aztán mondok véleményt. 


91 Vikingek  (2013)

2020. 12. 15.
Ragnar Lothbrok
Azt hiszem, ez az a sorozat, ami rossz címet kapott. Az első pillanatban, amikor megláttam Trevis Fimmel karakterét, már tudtam, hogy szerelmes leszek a sorozatba. Nincs ... több»
2020. 12. 14.
Thor vagy Tyler?
Egyértelműen Tyler! Jobban áll Chrisnek a gépfegyver, mint a köpeny és a pöröly. Nagyon várom a következőt. És remélem, nemcsak trilógia lesz. Ne hallgassatok a kritikára... több»
Mikor elkezdtem nézni ezt a sorozatot, azt olvastam róla, hogy jobb, mint a mozifilm volt. Az tetszett nekem. Bár a szereplők elég rosszul lettek kiválasztva, a sztori be... több»
2020. 09. 04.
Ez hiányzott
Kicsit féltem a trailer után, hogy az túl erős lesz a filmhez, mert ugye általában ezt látjuk. Hát hatalmasat csalódtam. Egyértelmű, hogy Jamie Foxx miatt néztem meg, de ... több»
2020. 08. 14.
Sajnos nincs több csillag
Elég sok filmet, sorozatot láttam életemben, mondjuk úgy, hogy azokon nőttem fel. Először mentem a videótékába, aztán jött az internet, CD-k, DVD-k, torrentek... Rengeteg... több»
A 42-es (2013)
John Wick (2014)
Halálsoron (1999)
Avatar (2009)