Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
93

Forrest Gump

(Forrest Gump)
 
Szőr SzereLő  2016. 11. 23. 03:44

A legnagyobb,' a remény rabjaival' együtt. Ha valakitől tanulhatsz akkor az Forrest. Ha mást nem is de alázatot, kitartást, megbecsülést, fegyelmet, az ígéret betartását és szerelmet az biztos. A filmtörténelem egyik, ha nem, a legjobb filmje. Nekem a toplista legelején van.

 
ZeroHero  2015. 05. 04. 17:07

Azon nagyon kevés film közé tartozik, amire egész életemben emlékezni fogok... Persze van olyan, hogy valakinek nem tetszik, de ezen kár csodálkozni, ehhez a filmhez lelki világ kell, ami ebben az országban nagyon sok embernek nincsen.

 
orsolya1004  2016. 02. 14. 23:36

Sokáig idegenkedtem megnézni, mert hallottam, hogy szomorú, de nem bántam meg. Ajánlom mindenkinek, akit érdekel a közelmúlt történelme, mert ebben jelen van kicsit humorosan tálalva.

 
Dniel  2016. 02. 09. 17:12

Az egyik legjobb film, amit valaha láttam. Egyben volt vicces és együttérzést keltő. Nagyon szeretem a színészeket és a történetet. Számomra mindenképpen 5 csillagot érdemel. Best!

 
Niki19  2015. 12. 30. 13:24

Nem lett a kedvenc filmem, de érdemes megnézni. Nagyon romantikus, bár a regény jobb. És Tom Hanks nagyon jól alakítja a karakterét. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Tom Hanks
Tom Hanks
Tom Hanks
Tom Hanks
 

Gary Sinise (ő játszotta Dan hadnagyot) egy Dan hadnagy nevű zenekart alapított 2004-ben, amivel háborús veteránok előtt szokott fellépni.

(Timo)
 

Robert Zemeckis rendező számtalan festményből merített a filmhez, például amiben a fiatal Forrest az igazgatói iroda előtt üldögél az Norman Rockwell: Girl With a Black Eye nevezetű festménye inspirálta.

(Timo)
 

A Dan hadnagyot alakító Gary Sinise lábszárát egy speciális kék anyagba tekerték a forgatáson , amely lehetővé tette, hogy később digitálisan töröljék a képről.

(Timo)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.