Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
25
Vélemények
21
Képek
1
Videók
Támadás a Fehér Ház ellen
 
Deku   2017. 10. 22.

Unalmas volt és nem a megvalósítás volt az ami unalmas hanem a sztori maga. Ennél a filmnél én nem vettem észre semmi egyedit. Százszor elsütött sablonos pillanatokkal volt tele de nem ez volt a legnagyobb baj.

 
mrarizona   2016. 01. 04.

Tipikus amcsi film, egy ember megment mindenkit. Halogattam es a megnezeset, de ha nincs mas... Birom amikor egy filmben kepzett ugynokok belerohannak a golyokba, aztan van egy aki mindet elkeruli. Ez latvanyos negativum.


 
diumiu   2017. 12. 29.

Túl sok meglepetést nem okozott ez a film, ez a tipikus kiszámítható mentsük meg Amerikát/világot kategória. Izgalmas volt, de számomra nagyjából az egyszer nézhetős kategória.

 
VFTS   2016. 07. 26.

A 2013-ban megjelent két Fehér Ház ostromlós film közül ez a jobb. Tipikus lövünk ész nélkül mindenkire jellegű akciófilm, de nézhető. A sztori nem túl bonyolult, cserébe kapunk pár látványos effektet.

 
gazsika1978   2016. 04. 25.

Nekem nem tetszett, tipikus amerikai klisé film. Túl nagy elvárásaim nem voltak a filmmel kapcsolatban, gondoltam hogy ezek a képek fognak fogadni egy ember megment mindenkit. Maga az elfoglalás rész nagyon tetszett, még ha a hitelességét meg is lehet kérdőjelezni, de ez volt az egyetlen olyan rész amit kiemelnék.

Aaron Eckhart
Ashley Judd
Gerard Butler
Aaron Eckhart
Gerard Butler
Finley Jacobsen
Angela Bassett
Robert Forster
Gerard Butler
Aaron Eckhart
Gerard Butler
Finley Jacobsen
Melissa Leo
Dylan McDermott
Rick Yune
Aaron Eckhart
Angela Bassett
Morgan Freeman
Tory Kittles
Morgan Freeman
 
Az Olympus has Fallen nem akar többnek látszani, mint egy piszkosul szórakoztató, simán többszörnézős, lövöldözős csihi-puhi akciófilm. Azóta személy szerint többször újranézem és még mindig kib...ottul jól szórakozom rajta. De nézzétek el nekem, hogy Fehér Ház-fétisem van, így mindig odavagyok a fehérremázolt épületen belül játszódó alkotásokért. több»
 

A First Lady szerepére a stúdió első választása Winona Ryder volt.

(dulkap )
 

A forgatás annyira meleg volt Louisianában, hogy a Humane Society képviselői javaslatára a rendőrkutyákat játszó német juhászokat egy légkondicionált kisbuszban tartották a forgatási szünetekben.

(SódóGA )
 

Morgan Freeman akkor forgatta a filmet, amikor a haláláról szóló álhírek épp elözönlötték az internetet. Ezért sok forgatási napot kezdett azzal, hogy melankolikus jazz dalokat énekelt a stábtagoknak, és önmagát gyászolta.

(SódóGA )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.