Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Támadás a Fehér Ház ellen (2013)

Olympus Has Fallen
Filmadatlap
 
28
Szereplők
34
Vélemények
21
Képek
1
Videók
Támadás a Fehér Ház ellen

Galéria (21)

Aaron Eckhart
Ashley Judd
Gerard Butler
Aaron Eckhart
Gerard Butler
Finley Jacobsen
Angela Bassett
Robert Forster
Gerard Butler
Aaron Eckhart
Gerard Butler
Finley Jacobsen
Melissa Leo
Dylan McDermott
Rick Yune
Aaron Eckhart
Angela Bassett
Morgan Freeman
Tory Kittles
Morgan Freeman

Videók (1)

 
Klauka89   2021. 11. 20.

legújabb vélemény

0

Nem rossz, de nem is jó. Nem tudom, mi a bajom vele, de valahogy nem az igazi. Igen, ez a jó szó, átlagos, kiszámítható.

 
indingo   2020. 09. 29.

0

Számomra elég kiszámítható volt a film. A története már kicsit elcsépelt ezzel a mindenki az elnök éltére tör témával.

 
Thibo84   2019. 03. 28.

0

Egy újabb film, ami olyan érzést kelt, mintha a Die Hardot nézné az ember. Egy ember a túlerővel szemben, egy épületen belül. Csak itt még a fehér trikó is elmaradt, de a stúdiónak több jó nevet is sikerült megnyernie magának a produkcióhoz. A sötét ... több»

 
Deku   2017. 10. 22.

0

Unalmas volt és nem a megvalósítás volt az ami unalmas hanem a sztori maga. Ennél a filmnél én nem vettem észre semmi egyedit. Százszor elsütött sablonos pillanatokkal volt tele de nem ez volt a legnagyobb baj.

 
harnas1207   2019. 03. 28.

0

Nagyon sablonos és gyenge film. Kiszámítható és hozza a régi idők bugyuta amcsi akciófilmjeinek világát. Kár, pedig a színészek alapján jobb is lehetett volna. A második rész egy fokkal jobbra sikeredett.

 
BoBamburg   2020. 09. 01.

0

Tipikus amerikai akció film, ahol rajtuk kívül mindenki gonosz, de szerencsére ott van nekünk Gerard Buttler, az egyszemélyes hadsereg, aki megmenti az elnököt és egész Amerikát. Számomra tipikus bűnös élvezet a film, mert bármennyire is buta történet, én élveztem.

 
mrarizona   2016. 01. 04.

0

Tipikus amcsi film, egy ember megment mindenkit. Halogattam es a megnezeset, de ha nincs mas... Birom amikor egy filmben kepzett ugynokok belerohannak a golyokba, aztan van egy aki mindet elkeruli. Ez latvanyos negativum.

A film összbevétele 170 270 201 dollár volt (imdb.com).

 

A First Lady szerepére a stúdió első választása Winona Ryder volt.

(dulkap)
 

A forgatás annyira meleg volt Louisianában, hogy a Humane Society képviselői javaslatára a rendőrkutyákat játszó német juhászokat egy légkondicionált kisbuszban tartották a forgatási szünetekben.

(SódóGA)
 

Morgan Freeman akkor forgatta a filmet, amikor a haláláról szóló álhírek épp elözönlötték az internetet. Ezért sok forgatási napot kezdett azzal, hogy melankolikus jazz dalokat énekelt a stábtagoknak, és önmagát gyászolta.

(SódóGA)
 

Cerberus a görög mitológia három fejű kutyája, aki az Alvilág kapuját őrzi a Styx folyónál.

(SódóGA)
 

Ez a negyedik film, amelyben Morgan Freeman és Ashley Judd együtt szerepelnek, jóllehet ez az első, amelyben nincs közös jelenetük.

(SódóGA)