Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
71%

Salt ügynök (2010)

Salt
Filmadatlap
 
28
Szereplők
12
Vélemények
19
Képek
4
Videók
 
Filmelemző   2018. 04. 24.

legújabb vélemény

2

Nekem bejött Phillipe Noyce filmje, rendezése és alapötlete. Ez a film nálam rögtön a Bourne franchise után jön a sok remek akciójelenet miatt és mert Angelina Jolie hihetően csinálja. (Bár Hollywoodnak le kéne már szoknia arról, hogy láthatóan kikím... több»

 
Deku   2017. 10. 22.

0

Végtelenül elcsábított a film a sokoldalúságával és azzal, hogy erős tartalma volt. Egyszerűen nem tudok betelni ezzel a filmmel. Megnézem még jó párszor ebben biztos vagyok.


 
Leilani   2016. 07. 25.

0

Nagyon tetszett ez a film, igazán fordulatos, izgalmas. Akciódús, mozgalmas kémfilm. Angelina Jolie nagyon jól alakítja Salt ügynök szerepét, igazán hiteles. A film nagyon szórakoztató, mindenkinek ajánlom.

 
kevelin   2017. 10. 14.

0

Nem szeretem Angelina Jolie-t de ez egy nagyon jó film lett. Fordulatos, izgalmas, ajánlom mindenkinek

 
Megamovie   2016. 02. 16.

0

Halálos nyugalommal és a Férfias játékokkal ismertté vált rendező, Phillip Noyce A csontember után ismét Angelina Jolie-val dolgozott: Jolie a kőkemény CIA-ügynök és gyengéd feleség Evelyn Salt bőrébe bújt. Összességében én sokall jobb filmre számítottam ,nem adta át nekem a kémfilm feelinget.

 
london2012   2015. 07. 23.

0

Kifejezetten jóra sikerült filmről van szó nekem nagyon tetszett kiváló rendezés jó történek más nem is kell egy jó filmhez. Érdemes megnézni mindenképp.

 
Ervinke86   2015. 02. 04.

0

Az alaptörténet jó, a film fordulatos, a színészekkel sem volna gondom, de az egészben egy dologgal nem értek egyet alapvetően egy problémám van: jobb lenne, ha férfi játszotta volna a főszerepet, akkor erősebb filmet kapunk.

Galéria (19)

Videók (4)

A film összbevétele 293 503 304 dollár volt (imdb.com).

 

A film legvégének helyszínt adó bunker terveit a Bonn melletti Ahrweilerben található német kormányzati bunker alapján készítették.

(SódóGA)
 

A New Yorki autós üldözéses jelenetnél egy rövid ideig feltűnik a háttérben annak a Silvercup Studios logója, ahol a film egy részét forgatták.

(SódóGA)
 

A filmet a Cover Up, illetve a Red Square kódnéven szállították a mozikba.

(SódóGA)
 

Angelina Jolie a legtöbb jelenetnél nem használt kaszkadőrt, és saját maga hajtotta végre a trükköket.

(SódóGA)
 

Az eredeti forgatókönyvben Salt férfi volt, és Tom Cruise alakította volna, ám visszalépése után Angelina Jolie kapta meg a szerepet.

(SódóGA)