Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85

A közellenség (1998)

Enemy of the State
Filmadatlap
 
27
Szereplők
17
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
sabnock666   2019. 08. 27.

legújabb vélemény

Gene Hackman és Will Smith nagyon jól dolgoznak ebben az akcióthrillerben.Pörgős,izgalmas,és jól összerakott szuper történet.Leköti az embert,mert itt is bemutatkozik a HATALOM,és a lényege,ha útban vagy,bárhogy hívjanak,elintézünk. Will Smith fricskát ad a hatalomnak,és hitelesen,mert én elhittem.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Nagyon jól összerakott történet az első perctől az utolsóig leköti a nézőt. Nincs túl bonyolítva, új műfajt teremtett a maga nemében abban az időben.


 
Thibo84   2016. 06. 22.

Smith és Hackman egy pörgős akciófilmben.

 
dailyfilmsan   2018. 09. 03.

Egyszer megnézhetős akció film semmi komoly sajnos. Ha teheted ne szinkronosan nézd meg mert nagyon rosszul sikeredett. Maga a szereplők sem találták a helyüket énszerintem. Will lehetett volna kicsit komolyabb is. Valamint a zene és a hanghatások egy idő után idegesítettek. Én kissé visszafogottabb módon kezeltem volna.

 
hsanya182   2016. 09. 21.

Hatalmasan jól összetett film készült 1998-ban. Nagyon részletes és eseménydús történet a film elejétől kezdve magával sodort egészen a film végéig. Nincs holtidő, unalmas részlet amivel húznák az időt, folyamtatosan csepegteti az információt, és mellette még váratlan humorral is fűszerezve van. Remek szinészi alakítások és remek fordulatok jellemzik! Elég nagy kontraszt az új 2016-os filmek erőtlenségeihez. Mindenképpen kötelező darab!

Gene Hackman

A film összbevétele 250 649 836 dollár volt (imdb.com).

 

250,6 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

Will Smith a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2 )
 

Az átlagos jelenet hosszúság 2,4 másodperc.

(VFTS)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.