Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
20
Szereplők
6
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
hsanya182   2017. 11. 03.

Eléggé aktuális téma: Terrorizmus. Elég jól sikerült film, nagyon jó a film kerete, és jól fel van építve a lineáris cselekmény. Első 30 perc igen ott van, aztán kicsit belazul, végül az összkép igazán jó érzéssel töltött el. Élvezettel néztem, érdemes vele egy próbát tenni, a két színész remekül alakít, egy jó TV film hangulat, nem az agyoneffektezett és mondanivalótlan fajtából van :) Azért adtam 4 csillagot mert 2 csillagra méltatlan...

 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

Nagyon gyenge, ahhoz képest milyen színészek vannak benne. Nem tartom se izgalmasnak és nem is láttam benne semmi értékelhetőt.


 
harnas1207   2019. 03. 05.

Erős kezdés után eléggé ellaposodik a film. A téma jó, a színészek jók, nekem inkább a befejezés volt nagyon gyenge. Mindent egybevéve mégis egy üde színfolt volt.

 
Ricardo Garcia   2016. 02. 28.

Mondhatni érdekes és izgalmas kérdéseket felvető thriller, ám a későbbiekben valahogy nem kapunk válaszokat ezekre a kérdésekre. Felelőtlenség...:(

 
avatar123   2015. 09. 22.

Sajnos Ez a filmje Zwick-nek egyszerűen nem jött össze. Nincs mit hozzátenni, tényleg mindenbe bele lehetne kötni a forgatókönyvtől a zenéjén át a képekig, kivéve talán a két színész játékát.

Tony Shalhoub
Bruce Willis
Denzel Washington

A film összbevétele 116 672 912 dollár volt (imdb.com).

 

70 millió dolláros költségvetésű film ami 116,5 millió dollár bevételt hozott össze.

(LionelMessi10)
 

Elsőként a Szükségállapot vetítései előtt volt látható 1998 novemberében az 1999 májusában bemutatott Star Wars I. rész: Baljós árnyak című film első előzetese. Jelentések szerint ez jelentősen befolyásolta a jegyeladásokat, mivel számos néző csupán az előzetesért ült be a moziba, és a film kezdetekor távozott is.

(mrarizona)
 

Jodie Foster visszautasította azt a szerepet, amit végül Annette Bening kapott.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.