Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
83
Filmadatlap
 
28
Szereplők
205
Vélemények
38
Képek
1
Videók
Avatar
 
drg0602   2020. 02. 11.

legújabb vélemény

Igazán jó történet, látványos, jó szereplők. Érdemes többször is megnézni! Jó film!

 
Artemisia   2018. 01. 19.

Az utóbbi évek egyik legkülönlegesebb alkotása, szerintem méltán kavart nagy port,mert egyedülálló filmtörténeti munka.A történet újszerű és pikáns, az Avatar-testben való beépülès a Na'vy-k közé és Sigourney Weaver kulturális munkája megkapó és érdekfeszítő. A cselekmény sokszínű,kalandos, a Na'vy-k küzdelme inspiráló, nem mellesleg remekül lettek felvéve ezek a jelenetek. A Na'vy kultúra bemutatása ,illetve Jake és Netiri szerelme, Jake ragaszkodása a nép felé rengeteg mondanivalóval szolgálnak. A képi világ káprázatosan szép, a mesés Pandora bolygó élővilága gyönyörű. A látványra nincsenek szavak, különösen a légi felvételek, az Ikran-on repülés és a helikopterek elleni harcok során lélegzetelállító a látvány, a kameraállások -és mozgások észbontóak,az operatőri munka utánozhatatlan. A filmzenék szenzációsak, ahol kell ott hangulatosak, ahol kell feszültségkeltőek,máshol drámaiak,romantikusak vagy inspirálóak.


 
Shelby07   2018. 01. 29.

Gyönyörű a látványvilága. Rengeteget dolgozhattak rajta a szakemberek, de egy olyan csodálatos világot teremtettek, ahova elvágyódik az ember, és ha lehetne, az első odavezető járatra felszállna. Maga a film is nagyon jó, és tökéletesen megmutatja az emberi önzőséget is, ebből a szempontból pedig igen szomorú. De persze jól végződik és nagyon izgalmas egész végig. Nagyon várom már a következő részét! Nagyon ajánlom mindenkinek, mert tényleg lenyűgöző, már csak magáért a látványvilágért is érdemes megnézni, amit a nézők elé tárnak.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

Sci-fi nem igazán az én stílusom, de mégis megnéztem ezt a filmet. Nem kedveltette meg velem ezt a műfajt, de egyszer nem volt rossz.

 
indingo   2017. 05. 02.

Egy remek film, sajnálom, hogy anno nem moziban néztem meg. Azt hittem, hogy egy kék mese a felnőtt hupikék törpikékkel. Jó a történte és komoly mondanivaló áll mögötte.

 
Az Avatar különlegessége a hihetetlen látványvilág mellett a mondanivaló, melynek lényege, hogy meg kell(ene) becsülnünk mindezt amink van: a családot, a szeretetet, a természet és főleg Földünk szépségét, a környezetet melyben élünk (növények, fák, erdők) és feladatunk óvni, védeni az élet szépségeit. több»

A film összbevétele 2 787 965 087 dollár volt (imdb.com).

 

Stephen Lang a második részben is látható lesz.

(HETEDIK )
 

A film sztorija már a Titanic elkészítésekor kész volt.

(HETEDIK )
 

Cameron több mint egy évtized előkészülete után készítette el a filmet.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.