Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83
Filmadatlap
 
28
Szereplők
204
Vélemények
38
Képek
1
Videók
Avatar
 
Shelby07   2018. 01. 29.

Gyönyörű a látványvilága. Rengeteget dolgozhattak rajta a szakemberek, de egy olyan csodálatos világot teremtettek, ahova elvágyódik az ember, és ha lehetne, az első odavezető járatra felszállna. Maga a film is nagyon jó, és tökéletesen megmutatja az emberi önzőséget is, ebből a szempontból pedig igen szomorú. De persze jól végződik és nagyon izgalmas egész végig. Nagyon várom már a következő részét! Nagyon ajánlom mindenkinek, mert tényleg lenyűgöző, már csak magáért a látványvilágért is érdemes megnézni, amit a nézők elé tárnak.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

Sci-fi nem igazán az én stílusom, de mégis megnéztem ezt a filmet. Nem kedveltette meg velem ezt a műfajt, de egyszer nem volt rossz.


 
indingo   2017. 05. 02.

Egy remek film, sajnálom, hogy anno nem moziban néztem meg. Azt hittem, hogy egy kék mese a felnőtt hupikék törpikékkel. Jó a történte és komoly mondanivaló áll mögötte.

 
Deku   2017. 07. 25.

Bitang jó film lett, James Cameron-tól a kedvencem az biztos, elállt a szavam tőle. Láttam benne a fantáziát és külön tetszett a zenei aláfestés valami hihetetlen jó módon elkapták az film stílusát vele. fantasztikus volt és ennyi elég is.

 
GedyPapa   2017. 03. 14.

Gyönyörű, de ennyi. Nem kapott el a sztori, csak az, hogy nagyon szép a képi világa. Indokolatlanul hosszú és a története sem olyan nagyon emlékezetes. Bár az emberek nagy része úgyis csak a szép képekre emlékszik belőle..

 
Az Avatar különlegessége a hihetetlen látványvilág mellett a mondanivaló, melynek lényege, hogy meg kell(ene) becsülnünk mindezt amink van: a családot, a szeretetet, a természet és főleg Földünk szépségét, a környezetet melyben élünk (növények, fák, erdők) és feladatunk óvni, védeni az élet szépségeit. több»

A film összbevétele 2 787 965 087 dollár volt (imdb.com).

 

Stephen Lang a második részben is látható lesz.

(HETEDIK )
 

A film sztorija már a Titanic elkészítésekor kész volt.

(HETEDIK )
 

Cameron több mint egy évtized előkészülete után készítette el a filmet.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.