Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
83%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
207
Vélemények
38
Képek
1
Videók
Avatar
 
MP170506   2020. 09. 17.

legújabb vélemény

Zseniális alkotás! A látványvilága az valami fantasztikus, szemet gyönyörködtető, de maga a történet is nagyon jó lett, engem az elejétől a végig le tudott kötni. Remek karakterek, remek színészek.

 
Artemisia   2018. 01. 19.

Az utóbbi évek egyik legkülönlegesebb alkotása, szerintem méltán kavart nagy port,mert egyedülálló filmtörténeti munka.A történet újszerű és pikáns, az Avatar-testben való beépülès a Na'vy-k közé és Sigourney Weaver kulturális munkája megkapó és érde... több»


 
Shelby07   2018. 01. 29.

Gyönyörű a látványvilága. Rengeteget dolgozhattak rajta a szakemberek, de egy olyan csodálatos világot teremtettek, ahova elvágyódik az ember, és ha lehetne, az első odavezető járatra felszállna. Maga a film is nagyon jó, és tökéletesen megmutatja az... több»

 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

Sci-fi nem igazán az én stílusom, de mégis megnéztem ezt a filmet. Nem kedveltette meg velem ezt a műfajt, de egyszer nem volt rossz.

 
indingo   2017. 05. 02.

Egy remek film, sajnálom, hogy anno nem moziban néztem meg. Azt hittem, hogy egy kék mese a felnőtt hupikék törpikékkel. Jó a történte és komoly mondanivaló áll mögötte.

 
Thibo84   2019. 06. 05.

Káprázatos világot tárnak elénk, elképesztően jól van kidolgozva. Igaz majdnem három órás a játékidő, de kell is ahhoz, hogy a történetet kellőképpen elmeséljék és hagyják kibontakozni a szereplőket akár csak a cselekményeket.

 
Deku   2017. 07. 25.

Bitang jó film lett, James Cameron-tól a kedvencem az biztos, elállt a szavam tőle. Láttam benne a fantáziát és külön tetszett a zenei aláfestés valami hihetetlen jó módon elkapták az film stílusát vele. fantasztikus volt és ennyi elég is.

A film összbevétele 2 787 965 087 dollár volt (imdb.com).

 

Stephen Lang a második részben is látható lesz.

(HETEDIK )
 

A film sztorija már a Titanic elkészítésekor kész volt.

(HETEDIK )
 

Cameron több mint egy évtized előkészülete után készítette el a filmet.

(HETEDIK )
 

Cameron a folytatásokat csak akkor készíti el, ha a második rész is sikeres lesz.

(HETEDIK )
 

A film forradalmasította a 3D technológiát.

(HETEDIK )
 

A film egy holdon játszódik.

(HETEDIK )
 

Minden idők legnagyobb bevételű filmje.

(HETEDIK )
 

A navikat az indiánok ihlették.

(HETEDIK )
 

A filmből több videójáték is készült.

(HETEDIK )
 

Weaver és Cameron második filmje.

(HETEDIK )
 
Az Avatar különlegessége a hihetetlen látványvilág mellett a mondanivaló, melynek lényege, hogy meg kell(ene) becsülnünk mindezt amink van: a családot, a szeretetet, a természet és főleg Földünk szépségét, a környezetet melyben élünk (növények, fák, erdők) és feladatunk óvni, védeni az élet szépségeit. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.