2019.06.09 10:24 Nagy Zsolt Nézhetetlen Olvasottság: <100x
1

A Robin Hood filmek meggyalázása

Ez egy Göbbelsi propagandafilm, egyenesen a háttérhatalmaktól, nekünk Európában csak Brüsszelből. A mai aktuális eco-neo-lib eszméket öntik az arcunkba: rögtön a film elején azzal kezdi, hogy "felejtsétek el a történelmet", aztán ott vannak a "rossz" keresztények, a "jó" arabok, a radikális, "emancipált" NGO-os aktivista asszonyka, aki bánatában, de megbocsátandó egy leheletnyire egy törtető "lúzer" karjaiban vigasztalódig, míg az "igazi hős" vissza nem tér, és akkor ráeszmél, hogy ki- és mi a tuti. Ez az asszony meg van áldva Mátrixos mozdulatokkal is. A kificamodott eszméken kívül még megjelennek az említett hatalmi csoport istenített szimbólumai, rögeszméi és szubliminális üzenetei: transzvesztita kapuőr, a kereszt letörése, a kommunizmus, a hányatott sorsú néger (aki arab állítólag), az iszlám dicsérete.

A látvány és könnyebb emészthetőség miatt, a mai akciófilmekből elcsent és degradált elemekkel fűszerezték a filmet: ilyenek a TEK mozgását meghazudtoló lovagmozgás, önműködő nyílkilövő puska, "autósüldözés" lovakkal :D. A kedvencem, amikor a lovakkal nekihajtanak a falnak és áttörik azt. Erre nagyon kíváncsi lennék, hogy melyik ló annyira hülye, hogy ezt megcsinálja, amikor egy akadálypályán is időnként megtorpannak a pacik.

A Robin Hood filmek meggyalázása

Összességében, ez szerintem egy belső párthasználatra készült film, amit csapatépítő hétvégéken, az ebédszünetben a tagoknak levetítenek. A leírtakból és látottakból nem csoda, hogy ennyi pénz állt a rendelkezésre, valamint a "nyitott" befejezés folytatásra is utal. Elvtársak, vigadjatok!

56 Robin Hood  (2018)

akció | kaland | thriller

Azt hiszed, hogy mindent tudsz már a legendás tolvajról? Ez bizony nagy tévedés, és felejtsd el, amit eddig hallottál. Robin of Loxley és hű mór harcostársa ugyanis új és... több»

1