Valami egészen új dologgal rukkolt elő a Netflix, megérkezett ugyanis a streamingszolgáltató műsorkínálatába az Ollie hazatalál.

A négy epizódból álló sorozat első ránézésre a legtöbbeknek a Toy Story hangulatát idézi meg. A történet szerint egy elveszett játék hatalmas kalandra indul, hogy hazataláljon ahhoz a gyerekhez, aki mindennél jobban szereti őt.

Az Ollie hazatalál rendezői székét ráadásul nem más, mint az a Peter Ramsey foglalhatta el, aki korábban olyan produkciókon dolgozott, mint a Pókember - Irány a Pókverzum és Az öt legenda, de lássuk is egy kicsit részletesebben, hogy mit gondolnak az új szériáról a kritikusok.

“A Netflix Ollie-ja egyáltalán nem egy egyszerű történet. Bár a téma és a felvezetés egyszerűnek tűnik, a néző nagyon hamar néhány okos és szomorú csavarral szembesül majd az út során” - írja Daniel Hart, a Ready Steady Cut szerzője.

“Minden szívmelengető bája és Ollie kedves emlékezései ellenére, amelyekben Billy anyukája és apukája közötti történéseket figyelhetjük meg, tudjuk, hogy rengeteg megpróbáltatás és rengeteg könnycsepp vár mindannyiunkra lefekvés előtt” - írja James Croot a Stuff magazintól.

“A film alapvetően két elveszett gyermek története. Billynek és Ollie-nak is fel kell nőniük, és a sors úgy hozta, hogy nem lesznek együtt, hogy mindezt végigcsinálják. A minisorozat során azonban emlékeztetnek minket arra, hogy ez az akadály nem kell, hogy a világ végét jelentse: ha valakitől távol vagyunk, az nem jelenti azt, hogy elveszítjük őt” - írja a Slashfilm kritikusa, Shiania Russel.

Az Ollie hazatalál tehát már elérhető a Netflix műsorkínálatában. 

animáció | dráma | kaland

Egy elveszett játék, amely keresi a fiút, aki elvesztette, és annak a fiúnak a története, aki a legjobb barátját veszítette el. több»