Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

A német doktor (2013)

Wakolda
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
1
Videók

Galéria (7)

Natalia Oreiro
Diego Peretti
Natalia Oreiro
Àlex Brendemühl
Àlex Brendemühl
Diego Peretti
Àlex Brendemühl
Àlex Brendemühl

Videók (1)

 
nándi99   2016. 06. 04.

legújabb vélemény

0

Vártam már ezt a filmet, de sajnos nem érzem túl erősnek, ebből a történetből jobbat is ki lehetne hozni. A film több helyen próbál drámai és lassú lenni, de nekem csak a vontatottság jött át. Amikor pedig tempósan old meg néhány átvezetést, akkor na... több»

 
inemeth   2015. 05. 16.

0

Tetszett, hogy a film nem egy szenzációhajhász alkotás, végzetes kegyetlenségek helyett a gyermeki naivitást és kiszolgáltatottságot állítja a középpontba.

 
Gwen   2015. 03. 02.

0

Jó kis film, bár engem leginkább az operatőri munka fogott meg, a színek és a fények kiválóak. Sajnos a cselekményről ez már nem mondható el. A film lassan kezdődik, várunk a csodára, de a tempó nem nagyon fokozódik. Kicsit több szörnyűséget kellett ... több»

 
totykos   2016. 05. 12.

0

Én kimondottan érdekelt vagyok a második világháború és annak utótörténetének témájában. Szívesen fogadtam ezt a filmet is, ami nem próbál több lenni, mint ami: egy életrajzi jellegű részben fikciós történet. A rendező remekül mutatja be Josef Mengel... több»

A film összbevétele 3 018 392 dollár volt (imdb.com).

 

A film 1960-ban játszódik, azonban az egyik jelenetben látható négyajtós Chevrolett Impala csak 1965-ben gördült ki a gyárból.

(ps)
 

A film a rendező, Lucía Puenzo azonos című könyvén alapszik.

(ps)
 

Natalia Oreiro a film forgatása előtt két hónapig intenzíven tanult németül.

(ps)
 

A filmet Argentina delegálta a 86. Oscar gálára a legjobb külföldi film kategóriában.

(ps)
 

Lucía Puenzo azután kérte fel Natalia Oreirot a női főszerepre, hogy látta a színésznő alakítását A kis ellenálló (2011) című filmben.

(ps)