Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

A vizsga (2011)

A vizsga
Filmadatlap
 
25
Szereplők
8
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Videók (1)

 
qwer   2021. 11. 25.

legújabb vélemény

3

Több filmjét látva ki merem jelenteni, hogy Köbli Norbert a kedvenc magyar forgatókönyvíróm; filmjei zseniálisan jelenítenek meg egy letűnt kort, és bár többnyire sejthető, hogy a történet végén jön egy csavar, így különösebb meglepetés nem éri a néz... több»

 
sptt   2020. 09. 03.

2

Érdekes korkép (kórkép) az ötvenes évek második feléből. Ebből a szempontból hasonlít a Tanúra, ugyanúgy megpróbálták torzítva ábrázolni az akkori politikai állapotokat, bár rendkívül eltérő műfajban és módon. Fordulatos, jó történet, remek színészek... több»

 
elekm90   2020. 04. 10.

1

Fordulatos és izgalmas kis film, Köbli Norbert hasonló témájú forgatókönyvei közül nekem mind "A berni követ", mind a "Trezor"-nál jobban tetszett. A szereposztás is el van találva, a 3 főszereplő egyaránt jó benne.

 
szucszoli   2018. 02. 20.

0
Gyermeteg magyar film

Az a helyzet, hogy a magyar filmek rossz hagyományai és valamiféle hamis, amatőr jelleg igencsak kiérződik ebből a koncepcióból, illetve magukból a szereplők viselkedéséből és konfliktusaikból. Amit mégis nem tudok megbocsátani ennek a filmnek az az,... teljes kritika»

 
fagitta   2015. 03. 28.

0

Az Apacsokhoz képest több van a forgatókönyvében, a képminőség azonban silány. Összességében szép munka, amiben nincs üresjárat.

 
doffy_joka   2015. 08. 16.

0

Megérte megnézni. Sokkal jobbak a színészek és magasan a legjobb történet, mint vártam. Pazar a látvány, akció dús a sztori. Nem kellett csalódjak, így pont olyan jó lett amilyennek kellett lennie egy kellemes filmnek.

 
Fedina0622   2015. 02. 19.

0

Ez most vizsga? Engem vizsgáztatnak vagy én vizsgáztatok? Bajban vagyok? Nézd meg! Csavaros, izgalmas film, nagyon lekötött, egy percig nem lehet rajta unatkozni.

 

A vizsga értékelésének helyszínét Budapesten forgatták egy régi Dreher sörgyár pincerendszerében, ahova szerveznek látogatásokat is.

(phanzetomox)