Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

A vizsga (2011)

A vizsga
Filmadatlap
 
25
Szereplők
10
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Videók (1)

 
Crystaldeer   2022. 12. 28.

legújabb vélemény

0
Keserédes élmény

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Miközben ezt a filmet néztem, a szívem egyik fele fájt, látva Kulka János zseniális alakítását, és tudva mind azt, ami a pár év múlva vele. De a szívem másik fele boldogsággal telt el, mert itt maradt nekünk ez az alakítás, és Kulka János is. De Kulka János mellett a többiek is egytől egyig kivételesen jól játszottak. Én a film lezárását tartottam egy kicsit összecsapottnak. Ezért adok csak négyest. Mindenesetre a film egy nagyon jó tanulságot hordoz magában, ami sajnos a mai világban is jellemző, a politikai rendszertől függetlenül.

 
qwer   2021. 11. 25.

4

Több filmjét látva ki merem jelenteni, hogy Köbli Norbert a kedvenc magyar forgatókönyvíróm; filmjei zseniálisan jelenítenek meg egy letűnt kort, és bár többnyire sejthető, hogy a történet végén jön egy csavar, így különösebb meglepetés nem éri a néz... több»

 
sptt   2020. 09. 03.

2

Érdekes korkép (kórkép) az ötvenes évek második feléből. Ebből a szempontból hasonlít a Tanúra, ugyanúgy megpróbálták torzítva ábrázolni az akkori politikai állapotokat, bár rendkívül eltérő műfajban és módon. Fordulatos, jó történet, remek színészek... több»

 
elekm90   2020. 04. 10.

1

Fordulatos és izgalmas kis film, Köbli Norbert hasonló témájú forgatókönyvei közül nekem mind "A berni követ", mind a "Trezor"-nál jobban tetszett. A szereposztás is el van találva, a 3 főszereplő egyaránt jó benne.

 
szucszoli   2018. 02. 20.

0
Gyermeteg magyar film

Az a helyzet, hogy a magyar filmek rossz hagyományai és valamiféle hamis, amatőr jelleg igencsak kiérződik ebből a koncepcióból, illetve magukból a szereplők viselkedéséből és konfliktusaikból. Amit mégis nem tudok megbocsátani ennek a filmnek az az,... teljes kritika»

 
Szentgróti Patrik   2022. 12. 24.

0

Végül is végig lekötött a film, a maga módján izgalmas, itt tényleg nem lehetett megbízni senkiben se ebben az időszakban. Kicsit többet vártam a filmtől.

 
fagitta   2015. 03. 28.

0

Az Apacsokhoz képest több van a forgatókönyvében, a képminőség azonban silány. Összességében szép munka, amiben nincs üresjárat.

 

A vizsga értékelésének helyszínét Budapesten forgatták egy régi Dreher sörgyár pincerendszerében, ahova szerveznek látogatásokat is.

(phanzetomox)