Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
76%
Filmadatlap
 
15
Szereplők
7
Vélemények
8
Képek
1
Videók
A vizsga
 
sptt   2020. 09. 03.

legújabb vélemény

Érdekes korkép (kórkép) az ötvenes évek második feléből. Ebből a szempontból hasonlít a Tanúra, ugyanúgy megpróbálták torzítva ábrázolni az akkori politikai állapotokat, bár rendkívül eltérő műfajban és módon. Fordulatos, jó történet, remek színészek... több»

 
elekm90   2020. 04. 10.

Fordulatos és izgalmas kis film, Köbli Norbert hasonló témájú forgatókönyvei közül nekem mind "A berni követ", mind a "Trezor"-nál jobban tetszett. A szereposztás is el van találva, a 3 főszereplő egyaránt jó benne.


 
szucszoli   2018. 02. 20.

Gyermeteg magyar film

Az a helyzet, hogy a magyar filmek rossz hagyományai és valamiféle hamis, amatőr jelleg igencsak kiérződik ebből a koncepcióból, illetve magukból a szereplők viselkedéséből és konfliktusaikból. Amit mégis nem tudok megbocsátani ennek a filmnek az az,... teljes kritika»

 
fagitta   2015. 03. 28.

Az Apacsokhoz képest több van a forgatókönyvében, a képminőség azonban silány. Összességében szép munka, amiben nincs üresjárat.

 
doffy_joka   2015. 08. 16.

Megérte megnézni. Sokkal jobbak a színészek és magasan a legjobb történet, mint vártam. Pazar a látvány, akció dús a sztori. Nem kellett csalódjak, így pont olyan jó lett amilyennek kellett lennie egy kellemes filmnek.

 
Fedina0622   2015. 02. 19.

Ez most vizsga? Engem vizsgáztatnak vagy én vizsgáztatok? Bajban vagyok? Nézd meg! Csavaros, izgalmas film, nagyon lekötött, egy percig nem lehet rajta unatkozni.

 
zsolt885   2017. 12. 27.

Érdekes és fordulatos, nekem nagyon bejött, teljesen hihető a sztori ...... sajnos.

 

A vizsga értékelésének helyszínét Budapesten forgatták egy régi Dreher sörgyár pincerendszerében, ahova szerveznek látogatásokat is.

(phanzetomox)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.