Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
Vélemények
25
Képek
2
Videók
Jean Dujardin
Emmanuelle Seigner
Louis Garrel
Jean Dujardin
Emmanuelle Seigner
Jean Dujardin
Jean Dujardin
Jean Dujardin
Louis Garrel
Jean Dujardin
Jean Dujardin
Jean Dujardin
Emmanuelle Seigner
Jean Dujardin
Olivier Gourmet

A film összbevétele 18 855 394 dollár volt (imdb.com).

 

A Tiszt és kém Roman Polanski karrierjének egyik legjobb nyitását produkáló filmje lett Franciaországban, ahol egyetlen hétvége alatt 386 ezer jegyet értékesítettek rá, a nézőszám pedig egy hét alatt több mint félmillióra duzzadt, két héttel később pedig már 887 ezren látták a történelmi drámát az országban. A rendező legutóbb a 2002-es 3 Oscar-díjas A zongorista című filmjével aratott hasonló sikert, melyre összesen 1,8 millió jegyet adtak el.

(hp)
 

A film költségvetése 60 millió dollár volt.

(hp)
 

A film forgatását több alkalommal is el kellett halasztani. A forgatási munkálatok eredetileg 2014-ben kezdődtek meg volna Varsóban. Ekkor azonban az Egyesült Államok Roman Polanski kiadatását kérte Lengyelországtól, akik végül megtagadták a kérést. A munkálatokat 2016-ra halasztották, de mivel Polanski ragaszkodott az egyik színészhez (a nevét azóta sem árulta el), aki épp egy másik filmmel volt elfoglalva, újabb halasztás következett. A forgatás végül 2018. november 26-án kezdődött meg és 2019. április 28-án ért véget.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.