Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
15
Képek
2
Videók
Éter
 
demonkiller45   2019. 05. 17.

legújabb vélemény

Általában nem rajongok a történelmi filmekért, de ez engem teljesen megfogott. Alapból nagyon jól el van találva a hangulata, amit csak az egészen hitelesnek tűnő alakítások tetéznek. Az biztos, hogy még megfogom nézni újra, mivel egyáltalán nem az a darab, amit csak úgy maga mögött hagy az ember.

 
neyto   2019. 05. 16.

Hm, hát korrektnek korrekt film, de sajnos nem több ennél. Tetszett, hogy jól meg van írva a sztori, és bár nem mondanám kifejezetten hosszúnak azt a csaknem két órás játékidőt, én személy szerint többször is elvesztettem a fonalat, mert azért eléggé sokszor érdektelenségbe fulladt a cselekmény, amit nagyon sajnálok, mert bőven lett volna potenciál még az egészben.


 
Gwen   2019. 05. 14.

Kimondottan izgalmas korba kalauzol el az Éter, ez még az első világháború előtti időszak, melyben már bőven ott van a feszültség. Maga a történet nagyon elgondolkodtató, párban, baráttal ajánlom megnézésre, mert lesz miről beszélni után. Részemről erős 4 csillag az értékelés, és egy ajánlás mindenkinek, aki ezt a hozzászólást olvassa.

 
WaldyxMan   2019. 05. 11.

Krzysztof Zanussi egy olyan remekbeszabott történelmi drámával rukkolt elő, melybe bele tudta építeni a saját vízióját is, ettől pedig nagyon eredetinek hat az egész. Kiváló film, ami félő, hogy nem kap majd elég figyelmet, pedig megérdemelné.

 
Kosztümös, sokszor igen festményszerű képekkel operáló műve lassú, néha kissé zavaros, de az kétségtelen, hogy kiváló terepet biztosít a színészeknek, hogy nagyot játszhassanak. több»
 
Az Éter tehát mindent egybevetve az életmű különleges darabja, olyan hatalmas vállalkozás, amely ugyanakkor továbbviszi Krzysztof Zanussi eddigi törekvéseit. A nagy mozi sajátossága pedig az, hogy egyszerre hódol a mozgókép megjelenítőképessége előtt és szegi meg alapvető törvényeit. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.