68% 66 szavazat
Houdini, a halál mágusa

Houdini, a halál mágusa

Death Defying Acts
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
16
Szereplők (16)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
TomÁcs  
Catherine Zeta-Jones
Catherine Zeta-Jones
Catherine Zeta-Jones
Saoirse Ronan
Guy Pearce
Catherine Zeta-Jones
Saoirse Ronan
Guy Pearce
Catherine Zeta-Jones
Catherine Zeta-Jones
Guy Pearce
Saoirse Ronan
Catherine Zeta-Jones

FILMINFÓ

Mary McGarvie (Catherine Zeta-Jones), és kislánya (Saoirse Ronan) nem mindennapi produkcióval szórakoztatják a szenzációra éhes közönséget: azt állítják, az asszony médium, aki képes a halottakkal kommunikálni. Egy napon a legendás illuzionista, Harry Houdini (Guy Pearce) érkezik a városba, és nagyvonalú ajánlatot tesz: 10 000 dollár üti a markát annak, aki képes pontosan "közvetíteni" elhunyt édesanyja utolsó szavait. Mary elfogadja a kihívást - és elvarázsolja a bűvészt. Houdini szenvedélyes viszonyba bonyolódik a bájos szemfényvesztővel, miközben épp pályája legveszélyesebb mutatványára készül...

Ország: Egyesült Királyság, Ausztrália
Premier (HU): 2009.07.20.
 
2019.08.07 Greeta

legújabb vélemény

Első osztályú a film szereposztása. Engem a történet is végig lekötött, érdekes volt Houdiniről picit többet megtudni, milyen volt amikor nem egy mágus ruháját öltötte magára.

0
 
2018.04.30 TomÁcs

a nap véleménye

Kedvelem az igényes varázslós, szemfényvesztős filmeket. Elsőre ez is annak nézett ki, de valahogy nálam elmaradt a csoda. Tetszett maga az ötlet, hogy egy valós történelmi személy Henry Houdini és az ő munkássága áll a középpontban. Túl sok valósága... Több

0
 
2018.08.04 indingo

Nem a legjobb varázslós, szemfényvesztős film. A története nem túl pergő és izgalmas, holott ha Houdini életéből merítenek jobb is lehetett volna.

0
 
2018.11.17 VvV

Adva volt egy izgalmas, való életből ihletett történet egy izgalmas témából, megszerezek maguknak remek színészeket is a készítők, de a film mégis lapos lett.

0
 
2017.07.13 pepetherock

Szerintem egyszerűen csodálatos ez a film, jó volt nézni mert annyira hangulatos, a történet pedig teljesen megérintett. Egy nagyszerű szerelem története ez, nem csak egy ember önéletrajza.

0

A film összbevétele 3 561 dollár volt (imdb.com).

#1