70% 54 szavazat
Intim vallomások

Intim vallomások

Confidences trop intimes
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Anna egyszer véletlenül nem a megfelelő ajtón nyit be, és így házasságának problémáit egy William Faber nevű pénzügyi tanácsadónak tárja fel. Faber, akit meghat a nő gyötrődő fájdalma, és akit az egész egy kicsit izgalomba is hoz, nem tudja összeszedni a bátorságát, hogy bevallja Annának, hogy ő valójában nem a pszichiáter, akit Anna eredetileg keresett. A "rendelések" folytatódnak: és ahogy egyik beszélgetés követi a másikat, furcsa rítus alakul ki a két ember között. William teljesen a fiatal nő hatása alá kerül, és elbűvöli a tény, hogy olyan titkokat tud meg, amelyeket soha még férfi nem hallhatott. De kicsoda Anna tulajdonképpen? És vajon tényleg becsapták őt ebben a kis játékban?

Rendező: Patrice Leconte
Forgatókönyvíró: Jérôme Tonnerre, Patrice Leconte
Ország: Franciaország
Premier (HU): 2005.04.07.
Sandrine Bonnaire
 
2023.01.08 turjild

legújabb vélemény

Lenyűgöző volt a színészi alakítás, és a történet vezetése is egyszerűsége mellett lebilincselő volt. Néha izgalmas és többször vicces is. Szeretem a nő-férfi kapcsolatokat ilyen mélységben bemutató filmeket. Őszintesége és a hangulata is megragadott.

0
 
2017.09.14 airbus

Azt kell, hogy mondjam, hogy amennyire spontán ez a történet, annyira ütős. Nagyon meg tudja érinteni az embert ez a téma, és mindezt tetézi a kiváló alakítások. Nagyszerű színészi teljesítmény, rám legalábbis nagy hatást gyakoroltak.

0
 
2016.09.25 HappyOptimus

Eleinte kicsit féltem, hogy ez a film egyszerűen majd csak "lefolyik", de nem. Nagyon tudtam rajta agyalni még órák múltán is, szerintem több ilyen kelleni.

0

A film összbevétele 2 106 677 dollár volt (imdb.com).

#1