Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79
Filmadatlap
 
30
Szereplők
5
Vélemények
44
Képek
1
Videók
Vírus
 
Deku   2017. 10. 25.

Nagyon tökéletes lett. A zenéje pedig egyszerűen varázslatos volt. Egyszerűen csodálatos lett, a hangulattal tökéletesen elkápráztattak és lekötöttek vele igazán jól.

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

Nagyon jó ez a film, a témája is, izgalmas, zseniális színészek, és nagyon gyomorforgató az egész gondolat. Csak tudnék szabadulni néhány orvosi, biológiai marhaságtól... Tudtommal már a gimnáziumban is tanuljuk, hogy a vírus ellen NINCS antiszérum, csak 1) védőoltás, amit a fertőzés előtt kell beadni, 2) a tüneteket lehet csillapítani, és a szervezet saját védekező rendszerére bízni a gyógyulást, amennyiben lehet. Antiszérum méreg, baktérium, drog, vegyianyag stb. ellen van. A baktériumot gyakorlatilag megfojtják, a vírussal ezt nem lehet megtenni, vagy legyőzi a szervezet, vagy belehalnak. Technikailag: még ha lenne is ilyen antiszérum, egyetlen kismajom véréből kinyert (mondom, nem létező) antiszérumból nem lehet órák alatt literszámra produkálni egy kisvárosban az "antiszérumot". ...Vírus ellen antiszérum....főleg ilyen vírus ellen, amely, mint az ebola, a belső szervek sejtjeit falja fel... elégtelen fiam, üljön le. Ettől eltekintve a film nagyon jó.


 
harnas1207   2018. 12. 19.

A film alapján készült könyvet olvastam el először, majd megnéztem magát a filmet is. Mindkettő nagyon tetszett.

 
Vuk   2016. 06. 28.

Nem rossz film, de éppenséggel nem is igazán jó. Engem például zavart, hogy rengeteget beszélnek a vírusról, az helyett, hogy a hatását mutatnák. Sutherland karakterét gonosznak állítja be a film, mert el akar pusztítani egy várost, hogy megakadályozza a vírus terjedését, pedig a legtöbben gondolkodás nélkül megtennék hasonló helyzetben. Több emberi döntést és emberi reakciót várnék egy ilyen filmtől.

 
kuba.pal   2015. 06. 14.

A film szerintem közepesnek mondható. Az alapötlet jó, de a forgatókönyv túl nagyszabású akar lenni, és nem bír el a feladattal. Kétségtelen, hogy a filmben vannak jó jelenetek, már csak azért is, mert a szereposztás bravúros, de a film néhány ponton következetlen és vagy kapkod, vagy túl sokáig időzik kevésbé lényeges pontokon. Ezzel együtt a film élvezhető, de lehetett volna jobb is.

A film összbevétele 189 859 560 dollár volt (imdb.com).

 

Dustin Hoffman karakterét, Sam Danielst az eredeti tervek szerint Harrison Ford játszotta volna.

(ps)
 

A filmben azt állítják, hogy a motaba vírus veszélyesebb, mint az ebola. Ezt követően mutatnak egy félvételt, amin valójában ebolával fertőzött emberek láthatók.

(ps)
 

Betsy, a majom korábban szerepelt a Jóbarátokban (1994).

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.