Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
78%
Filmadatlap
 
30
Szereplők
7
Vélemények
44
Képek
1
Videók
Vírus
 
rainman   2020. 03. 24.

legújabb vélemény

Majd’ 25 éve, hogy moziban láttam, és mivel épp aktuális, hát újráztam belőle. Kár volt. Az emlékek egy izgalmas, feszült akcióthrillert sugalltak. Végül is azt kaptam, hatalmas nagy csalódással karöltve. Egy remek alapkoncepciójú filmet sikerült ler... több»

 
Deku   2017. 10. 25.

Nagyon tökéletes lett. A zenéje pedig egyszerűen varázslatos volt. Egyszerűen csodálatos lett, a hangulattal tökéletesen elkápráztattak és lekötöttek vele igazán jól.


 
ZeroHero   2015. 05. 05.

Nagyon jó ez a film, a témája is, izgalmas, zseniális színészek, és nagyon gyomorforgató az egész gondolat. Csak tudnék szabadulni néhány orvosi, biológiai marhaságtól... Tudtommal már a gimnáziumban is tanuljuk, hogy a vírus ellen NINCS antiszérum, ... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 22.

Sajnos kissé gyerekesre sikerült,komolytalan az egész,plusz hiteltelen.Dustin Hoffman pedig teljesen testidegen a filmben.

 
harnas1207   2018. 12. 19.

A film alapján készült könyvet olvastam el először, majd megnéztem magát a filmet is. Mindkettő nagyon tetszett.

 
Vuk   2016. 06. 28.

Nem rossz film, de éppenséggel nem is igazán jó. Engem például zavart, hogy rengeteget beszélnek a vírusról, az helyett, hogy a hatását mutatnák. Sutherland karakterét gonosznak állítja be a film, mert el akar pusztítani egy várost, hogy megakadályoz... több»

 
kuba.pal   2015. 06. 14.

A film szerintem közepesnek mondható. Az alapötlet jó, de a forgatókönyv túl nagyszabású akar lenni, és nem bír el a feladattal. Kétségtelen, hogy a filmben vannak jó jelenetek, már csak azért is, mert a szereposztás bravúros, de a film néhány ponto... több»

A film összbevétele 189 859 560 dollár volt (imdb.com).

 

Dustin Hoffman karakterét, Sam Danielst az eredeti tervek szerint Harrison Ford játszotta volna.

(ps)
 

A filmben azt állítják, hogy a motaba vírus veszélyesebb, mint az ebola. Ezt követően mutatnak egy félvételt, amin valójában ebolával fertőzött emberek láthatók.

(ps)
 

Betsy, a majom korábban szerepelt a Jóbarátokban (1994).

(ps)
 

A filmben látható majom egy közönséges csuklyás majom.

(ps)
 

Donald Sutherland nem tudott ott lenni a forgatás kezdetén, de sikerült bepótolni a lemaradását csúszás nélkül.

(ps)
 

A rendező, Wolfgang Petersen lecserélte Joe Don Bakert Donald Sutherlandre.

(ps)
 

Dustin Hoffman és Maya Angelou is dolgoztak a szövegkönyvön, de neveiket nem tüntették fel a stáblistán, ugyanis nem használták fel a filmhez az általuk írt részeket.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.