Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87

A gépész (2004)

The Machinist
Filmadatlap
 
25
Szereplők
35
Vélemények
41
Képek
1
Videók
A gépész
 
Bogi87   2016. 05. 27.

Klasszikus. Az egyik legjobb film, amit Christian Bale-től valaha láttam.

 
indingo   2017. 10. 03.

Imádtam a történetét, ahogy a kezdeti kusza szálak kiegyenesedtek és összeállt a kép. Mesterien alakított Bale és olvastam is egy cikket a filmmel kapcsolatban, hogy a rendező csak annyit kért tőle hogy kicsit fogyjon, de Christian a hihetőbb alakításért fogyott csontsoványra.


 
rbernadett   2015. 04. 17.

Számos színész, színésznő fogyott vagy hízott már meg egy szerepért jelentős mértékben, de nekem Christian Bale áldozathozatala az, ami mindent visz. Tátott szájjal néztem végig a filmet és a történetre is alig tudtam figyelni - pedig nagyon eredeti -, mert egyszerűen képtelen voltam megbarátkozni a látvánnyal. Bár a film borzasztó lehangoló, egyszer mindenképp meg kell nézni.

 
Deku   2017. 07. 18.

Christian Bale egész meglepően jó volt ebben a szerepben. Nagyszerű, hogy még készítenek ilyen filmet is. Imádtam. Észvesztően pörgős, izgalom dús és nagyon látványos.

 
HercegPeter   2019. 07. 09.

Viharsziget jellegű thriller (vagyis ha a kronológiai sorrendet nézzük akkor éppen fordítva). Eleinte zavaros és nehezen érthető és ez a végéig így is marad. Aztán jön a nagy felismerés, amire egyre több jel utal és máris minden világossá válik. A történet tökéletesen kidolgozott. Christian Bale átalakulása elképesztő, nem sokan tennék meg ezt egy szerepért.

A film összbevétele 8 203 235 dollár volt (imdb.com).

 

Scott Kroopf úgy utal a forgatókönyvre, mint : "az utolsó film, amit Alfred Hitchcock elkészített volna."

(emesejuhasz)
 

Christian Bale cigizni kezdett, csak hogy csökkentse az étvágyát a fogyókúra alatt.

(emesejuhasz)
 

A Reznik azt jelenti csehül, hogy mészáros.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.