Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
79

A kórus

(Boychoir)
 
Szorcsik  2016. 12. 05. 17:18

Ezt a filmet már csak Dustin Hoffman miatt is érdemes megnézni, ugyanis fantasztikus alakítást nyújt A kórus című filmben. Gyönyörű a film zenéje is. Amit még mindenképpen kiemelnék, az a mellékszereplők dicséretes játéka. Maradandó filmélmény.

 
Ancsus  2017. 02. 08. 09:05

Szerintem jó film, nekem tetszett. Igazán izgalmassá Dustin Hoffman karaktere és a fiú közti párbaj tette. E film kapcsán a következő mondás jutott eszembe: aki tudja, csinálja. Aki nem tudja, az tanítja. Akinek meg fogalma sincs az egészről, az irányítja.

 
Natalye  2016. 01. 28. 14:22

A születésapomon néztem meg az anyukámmal és nagyon tetszett... megható történet!

 
Guszti  2016. 04. 30. 12:14

Egyedül Hoffman miatt érdemes megnézni, de még vele együtt sem túlságosan jó.

 
bocerkaa  2016. 04. 01. 13:17

Kellemesen felépített film, a vége kifejezetten tetszett. Volt ebben potenciál, de maradt is benne...

Dustin Hoffman
Garrett Wareing
Josh Lucas
Garrett Wareing
Garrett Wareing
Movieaddicts: A zene az kell, mert körülölel
Érdekes, véletlen-szülte élmény volt számomra egy pár nap különbséggel megnézni a Hétköznapi mennyország című filmet, és összevetni a szintén karmestert megformáló Michael Nyquist gigantikus, átütő erejű játékát Dustin Hoffmann érett, kiforrott néhol már-már patetikus, ám szintén briliáns karmesteri alakításával, melynek köszönhetően ismét bebizonyosodott, hogy a tökéletesség fogalma is abszolút relatív és legfőképpen szubjektív.
Cinestar: A kórus
Francois Girard A kórusa pont olyan, mint a benne elhangzó mennyei énekek, tiszta és romlatlan, amely a zenei műfajban rejlő fegyelmet, alázatot és tehetséget nem elrettentő példaként, hanem vállalni való és becsülendő elemekként mutat be, monumentális hangzással párosítva.
VOX: A kórus
Ilyen lenne a Whiplash egyházi énekkel, fiúkórussal és egy középszerű forgatókönyvvel.
 

2014. februárjában New York City-ben vette kezdetét a forgatás.

(Mavil)
 

A CBS 2016 tavaszán sugározta volna a filmet, ám azt az utolsó pillanatban törölték, miután kiderült, hogy hasonló eset történt egy magániskolában, mint ami a filmben bemutatásra kerül.

(Mavil)
 

Eredetileg Debra Winger szerepét Sissy Spacek alakította volna.

(Mavil)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.