Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
15
Vélemények
6
Képek
1
Videók
8 mérföld
 
sabnock666   2020. 03. 22.

legújabb vélemény

Jó is meg nem is.Eminem jól hozza a karaktert,de a sztori annyira unalmas,élettelen,hogy totál lerontja a filmet.Nekem olyan egyszer nézős.A zenék okésak,van benne egy-két jobb jelenet,de nem áll össze az egész.

 
Deku   2017. 07. 24.

Eminem nagyon nem a film szakmába való aztán maga a történet is untatott ez közel sem jó. Ennél a filmnél az volt a nagy gond, hogy a sztori irtózatosan gyengére sikerült.


 
HETEDIK   2019. 12. 27.

Lose Yourself

Ez a film attól jó, hogy bemutat egy másféle Amerikát. Nem, nem azt amit a hollywoodi filmek többségében láthatunk, hanem azt amit Michael Moore filmekben. A lepusztult negyedek, a kilátástalanság, szegénység, nyomor, nélkülözés. Nem véletlen hogy ezeken a helyeken többnyire feketék laknak, hisz bármennyire megy a no racism képmutatás, a világban, így az USA-ban is a mai napig óriási méreteket ölt a rasszizmus, tulajdonképpen a mindennapjaink része. Maga Eminem is mélyről jött, hogy a film mennyire mutatja be életét nem tudom, de gyanítom sokat merített fiatalkori életéből. A rapcsaták nagyon hatásosak, jól bemutatja mennyi érzelem és energia rejtőzik a műfajban, a szegénységből való kitörés pedig szívszorító pillanatokat generál. Eminem sosem lesz Jack Nicholson, de az biztos hogy fehérként az egyik, ha nem a legjobb rapper lett egy feketék uralta műfajban, a Lose Yourself-el pedig megalkotta minden idők legjobb rap dalát. Nem szeretem a műfajt és Eminem zenéjét sem, de ezen művét akárhányszor meg tudom hallgatni és gyanítom ezzel mindenki így van, még az is aki ugyanúgy nem kedveli a rap zenét. Nem véletlen hogy a film végén, főként a stáblista alatt megy a zene, hisz ez tulajdonképpen Eminem személyes hitvallása és főműve is.

 
Norbert93   2018. 11. 02.

Nem tudom azt mondani rá, hogy rossz film, mert nem az, de nem is tetszett túlságosan. A zenék azonban jók, Eminem meglepően jó színész, mégis így is, hogy gyakorlatilag saját magát alakítja.

 
BoBamburg   2020. 03. 05.

Nagyon sokáig nem néztem meg a, pedig Eminemet bírom, de valahogy mégis kimaradt az életemből ez a film. De így utólag azt kell mondjam, nem is maradtam le sokról, mert nem egy nagy eresztés.

A film összbevétele 242 875 078 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg a Mélyütés filmhez hasonlóra tervezték a produkciót, mert Eminemnek is hasonló pofonokat kellet elszenvednie az élettől, mint az ökölvívónak a filmben. Végül ezt elvetették, és megszületett a 8 mérföld, és egy különálló filmként Jake Gyllenhaall főszereplésével a Mélyütés is.

(AngelCass)
 

Jimmy anyja a filmben elmondja, hogy azért kapta a "Rabbit" becenevet kiskorában, mert nagy nyuszi fogai voltak. A valóságban Eminemet ugyanebből az okból kifolyólag Mickey-nek hívták.

(AngelCass)
 

Mekhi Phifer majdnem visszamondta a szerepét, mert repülővel kellet Detroitba utaznia, és akkoriban történt a szeptember 11. terrortámadás, ahol repülőket térítettek el.

(AngelCass)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.