Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76

Kóristák (2004)

Les choristes
Filmadatlap
 
24
Szereplők
9
Vélemények
34
Képek
2
Videók
Kóristák
 
Dodi   2015. 06. 10.

Egy kicsit jobb hangsúlyozással valóban tökéletes lehetett volna: az igazgató és a felügyelő szerepe erősen túldimenzionált a gyerekszerepekével szemben, ami némiképp árnyalja a drámát ( és véletlenül sem vígjátékot!), de így is kiemelkedő alkotás, tanító erejű.

 
Pirospingu   2016. 06. 09.

Olyan gyönyörűen nem él klisékkel ez a film, hogy bármennyire is gagyi az alaptörténet, mégis meg lehet szerenti ezt a nem mindennapi helyzetet.


 
Teófil   2015. 05. 04.

Bebizonyosodott (ismét), hogy a szeretet és a zene csodákra képes. Tetszett ez a magával ragadó, szívbemarkoló és megható alkotás. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 
Leoni   2016. 04. 30.

Kellemes, érzékeny, kedves film, aranyos gyerekekkel, és nagyon szép dalokkal. A francia tanárnőnk vitt el az osztállyal megnézni akkoriban, és nagyon jó választás volt tőle.

 
szafffy   2015. 06. 21.

Azoknak ajánlanám jó szívvel, akik szeretik a zenés, táncos és francia filmeket. Könnyed, kissé ”langyos" film, -olykor átmegy unalmasba. Egyszer érdemes megnézni azért.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.