Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
15
Szereplők
5
Vélemények
3
Képek
Videók
Távozások
 
elekm90   2020. 02. 24.

legújabb vélemény

Csendes, kellemes kis film, ami nagy konfliktushelyzet nélkül is végig fenntartja a néző figyelmét és egy érdekes helyi rituálé áll a középpontjában. Én az Oscar-díjat azért egy kicsit túlzónak tartom, szerintem voltak ennél jobb filmek a kategóriájában. 7/10

 
Deku   2017. 12. 23.

Végtére is megérte rá áldozni azt a kevéske időt mert tökéletesen eltudta terelni a gondolataimat. Az ilyen és ehhez hasonló filmekre tudom azt mondani, hogy aranyat ér. Mind a zene mind pedig maga a története a filmnek lehengerlő volt.


 
Norbi   2018. 07. 30.

Igazán érdekes film, egy sajnos manapság már eléggé elképzelhető helyzetről. Nagyon szimpatikus volt a főszereplő, és az egész történet is kellemesen kalandosra sikeredett.

 
Bizsu82   2018. 08. 27.

Jól összerakott, laza és könnyed kikapcsolódást adó film. Megfogó a zenéje és a története is. Hitelesen alakító színészek. Dráma kategóriában a jobbak között van.

 
batukán   2015. 12. 31.

Ettől a filmtől nem lettem rajongója Yôjirô Takitanak. Eléggé egysíkú történet, kimondottan unalmas. Egy erős fél órát bátran le lehetne csípni a hosszából.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.