Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
73%

Miénk a világ (2015)

We Are Your Friends
Filmadatlap
 
28
Szereplők
21
Vélemények
27
Képek
10
Videók
Miénk a világ
 
Timcsi   2019. 01. 25.

legújabb vélemény

Egész jó a története, nem egy tucat történet. Jók a zenék és a koncepció.

 
indingo   2016. 02. 16.

Sokkal rosszabb filmre számítottam! A saját műfajában egy korrekt alkotás mondanivalóval! Igazából azt éreztem mintha már láttam volna, korábbi filmek jutottak eszembe. Az egymást követő jeleneteket ki lehetett találni, még a Mókus-fiú sorsát is.


 
Szilonka   2017. 05. 20.

Egy célok nélküli, értelmetlen filmre számítottam - kérdezhetitek, hogy akkor miért vágtam bele - , de kellemesen csalódtam. Teljesen rendeben volt a film története.

 
TomÁcs   2016. 05. 06.

Nekem kifejezetten tetszett, eléggé drámaias is lett a vége. Az álmokról és a küzdésről szól, tanulásgos is.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

Egész kellemes a film története. Az álmai után futó fiú története, amelyben van egy kis szerelem, dráma. Tetszettek benne a zenék és az alakítások is hitelesek voltak.

 
MKristijan   2017. 02. 12.

Sosem szabad adni a véleményekre, erre se adj. Mikor kijött a film tervben volt megnézni, mert a Berlin Calling után dj-s filmre vágytam. Másfél év kellett ahhoz hogy visszatérjek hozzá, lehet így jobb is. A zenéktől féltem, meg hogy mit szeretnének ... több»

 
Lonka   2016. 02. 20.

Meglepően jó a film, sokkal üresebb és semmitmondóbbra számítottam. Örülnék neki viszont, ha Zac Efron végre valami drámában is játszana már, nem mindig ugyanolyan filmekben domborítana, igaz ez pont nem az utóbbi, de akkor is!

Zac Efron
Zac Efron
Shiloh Fernandez
Jonny Weston
Zac Efron
Emily Ratajkowski
Zac Efron
Zac Efron
Zac Efron
Wes Bentley
Wes Bentley
Emily Ratajkowski
Zac Efron
Jon Bernthal
Zac Efron
Zac Efron
Zac Efron
Emily Ratajkowski
Zac Efron
Emily Ratajkowski
Zac Efron
Emily Ratajkowski
Zac Efron
Zac Efron
Jonny Weston
Jonny Weston
Zac Efron
 
Zac Efron bemutatja, hogyan mozgatható jól a tömeg az ideális percenkénti leütésszámmal, avagy egy film, ami szólhatna a felnőtté válásról és a zenéről is. több»
 
Az első nagyjátékfilmjét jegyző Max Joseph talán műve mottójával (elég egyetlen igazán ütős produkció, és a siker az ölünkbe hullik) próbálta beleszuggerálni a közönségbe, hogy a Miénk a világ jó. Pedig nem az. több»
 
Zac Efron ugyan egyre feljebb tornázza magát a hollywoodi ranglétrán, ám még tartozik magának egy igazán nagy mozisikerrel. Egy olyan filmmel, amit egyedül visz el a hátán. A Miénk a világ lehet ez a mozi? több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.