Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
78%

Alabama és Monroe (2012)

The Broken Circle Breakdown
Filmadatlap
 
19
Szereplők
14
Vélemények
21
Képek
1
Videók
 
Berto49 Nézhetetlen  2018. 02. 26.

legújabb vélemény

Egy számomra iszonyatosan ellenszenves pár és az állandóan hallható countryzene nézhetetlenné tette ezt a belga Oscar-ra jelölt baromságot. Elise teletetovált teste mélységes undort keltett bennem. Egy ilyen nővel még egy légtérben sem lennék szívese... több»

 
MP170506   2016. 01. 06.

Magával ragadó, tanulságos és elgondolkodtató film. Nekem is nagyon tetszett az, ahogy megoldották az időben való járkálást. A főszereplőpáros is nagyon jól alakította szerepét, összeillő páros! Kiváló!


 
Edii   2015. 10. 10.

Egy hihetetlenül drámai film, ami tele van érzelemmel. Nagyon megindító alkotás, ami elgondolkodtatja a nézőt. Magával ragadott, zseniális!

 
dittee   2015. 12. 01.

Elnyerte a tetszésemet ez a film! Elgondolkodtató, magával ragadó dráma, az időben való ugrálás nagyon jót tesz neki, a lezárása pedig kiváló lett, drámai, de kiváló.

 
ANdraS   2014. 12. 09.

Nem rég láttam ezt a filmet a tv-ben és el kell ismernem, hogy nagyon jól sikerült. A szinészek kitünően játszották el a nagyon szomorú családi drámát. Érdekes a belga/holland hipszter társaság is, a főszereplők ugyanis egy folk zenekarnak tagjai. Elejétől végéig kiváló film!

 
AE1205SB   2015. 10. 08.

Nagyon tetszett ahogy a filmben ide-oda ugráltak az időben, különleges hangulatot adott neki. Megindító film, a szerelemről, szeretetről, gyászról, elengedésről. A zene pedig egyszerűen csodálatos.

 
rhamus   2015. 07. 24.

Sokkal jobbak a színészek és magasan a legjobb történet, mint vártam. Pazar a látvány, akció dús a sztori. Nem kellett csalódjak, így pont olyan jó lett amilyennek kellett lennie egy kellemes filmnek.

A film összbevétele 5 475 058 dollár volt (imdb.com).

 

A film zenéjének nagy része bluegrass műfajban íródott.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.