Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
78

Alabama és Monroe (2012)

The Broken Circle Breakdown
Filmadatlap
 
19
Szereplők
14
Vélemények
21
Képek
1
Videók
 
Berto49 Nézhetetlen  2018. 02. 26.

legújabb vélemény

Egy számomra iszonyatosan ellenszenves pár és az állandóan hallható countryzene nézhetetlenné tette ezt a belga Oscar-ra jelölt baromságot. Elise teletetovált teste mélységes undort keltett bennem. Egy ilyen nővel még egy légtérben sem lennék szívesen, nemhogy beleszeressek! Az sem segített, hogy egy rákos kislány élet-halál harcát vívja, mert ilyen emberpárt méltatlannak tartok arra, hogy szülők lehessenek. Szörnyűséges tákolmány, amelyet trendi módon az időrend teljes összekuszálásával tettek művészfilmre hasonlítóvá, mert a történet lineáris elbeszélése nem lett volna elég egy tízperces rövidfilmhez sem. Sokan dicsérik, nem kívánom számukra, hogy csak hasonló színvonalú filmekhez jussanak hozzá.

 
MP170506   2016. 01. 06.

Magával ragadó, tanulságos és elgondolkodtató film. Nekem is nagyon tetszett az, ahogy megoldották az időben való járkálást. A főszereplőpáros is nagyon jól alakította szerepét, összeillő páros! Kiváló!


 
Edii   2015. 10. 10.

Egy hihetetlenül drámai film, ami tele van érzelemmel. Nagyon megindító alkotás, ami elgondolkodtatja a nézőt. Magával ragadott, zseniális!

 
dittee   2015. 12. 01.

Elnyerte a tetszésemet ez a film! Elgondolkodtató, magával ragadó dráma, az időben való ugrálás nagyon jót tesz neki, a lezárása pedig kiváló lett, drámai, de kiváló.

 
ANdraS   2014. 12. 09.

Nem rég láttam ezt a filmet a tv-ben és el kell ismernem, hogy nagyon jól sikerült. A szinészek kitünően játszották el a nagyon szomorú családi drámát. Érdekes a belga/holland hipszter társaság is, a főszereplők ugyanis egy folk zenekarnak tagjai. Elejétől végéig kiváló film!

A film összbevétele 5 475 058 dollár volt (imdb.com).

 

A film zenéjének nagy része bluegrass műfajban íródott.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.