Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
74

A lánc (2006)

Black Snake Moan
Filmadatlap
 
16
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
2
Videók
A lánc
 
Norbi   2018. 07. 27.

legújabb vélemény

Átütő erejű film, teljesen más volt, mint amire számítottam és ez így is volt jó. Eredeti sztori volt számomra, és valósághűek voltak a szerepek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 
fancsi094   2015. 06. 04.

A magyar cím sok mindent jelenthetne, de ismerve a mostani szinkronokat, egyszerűen csak a borító/plakát alapján A lánc címet kapta a film, úgyhogy ez ismét 0 pont. Maga a film egy elég kemény dráma, de a zeneválasztás néhol könnyedebbé, befogadhatóbbá teszi, így nem túl nehezen emészthető alkotás. A színészek remekelnek, Christina Ricci még mindig meg tud lepni.


 
Buffy   2015. 11. 30.

Szkeptikus voltam Justin Timbarlakkel kapcsolatban, azon ezzel az alakításával számomra bebizonyította, hogy nem csak egy jó énekes, hanem kiváló színész is

 
Face   2015. 07. 30.

Én valami nagyon brutális és perverz filmre számítottam, de ez egy csodaszép alkotás, tele drámával és érzelmekkel. A zenei aláfestés pedig egyenesen zseniális!

Samuel L. Jackson
Justin Timberlake
Christina Ricci
Christina Ricci
Samuel L. Jackson
Christina Ricci
Samuel L. Jackson
Christina Ricci

A film összbevétele 10 903 846 dollár volt (imdb.com).

 

A film csupán 10,9 millió dollár bevételt hozott.

(LionelMessi10)
 

A filmet Tennessee államban forgatták 15M $-ból, 2005 szeptemberében.

(dulkap)
 

Az elektromos gitár, amin Lazarus játszik egy Gibson ES-335.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.