A Marvel-filmek és a Ponyvaregény sztárja, Samuel L. Jackson (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) alakítja a Peacock Fight Night: The Million Dollar Heist című limitált sorozatának főszerepét, írja a Deadline.

A színész Frank Motent fogja alakítani, aki a New York-i bulvársajtóban "Fekete Keresztapa" néven ismertté vált valós személyiség volt. Ez a projekt Craig Brewer rendező és Jackson újabb közös munkáját jelenti majd a 2006-os A lánc után.

A Fight Night Muhammad Ali karrierjének egy jelentős eseményét tárha fel: a Jerry Quarry elleni mérkőzés estéjét, miután Ali eltiltást kapott az ökölvívástól, mert visszautasította a katonai behívót. A mérkőzés utáni partin a vendégek azóta is hírhedt fegyveres rablás áldozatai lettek.

Kevin Hart lesz a főszereplője és producere a sorozatnak, amelyet decemberben rendelt be hivatalosan a Peacock. A sorozat egy iHeartPodcast alapján készül.

Samuel L. Jackson a közelmúltban újra eljátszotta Nick Fury szerepét a Marvelekben, hamarosan pedig a Henry Cavill nevével fémjelzett Argylle: A szuperkémben láthatjuk majd, mely február 1-jén debütál a mozikban.

akció | thriller

Az Argylle című kémthrillerbe az Egyesült Államokban, Londonban és más egzotikus helyszíneken kísérhetjü el Argylle-t, a szuperkémet világjáró kalandjain. Közben több... több»