78% 116 szavazat
Vezet a ritmus

Vezet a ritmus

Take the Lead
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
17
Szereplők (17)
5
Képek (5)
2
Videók (2)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Pierre Dulaine díjnyertes táncoktató. A férfit New York egyik legkeményebb iskolájának igazgatónõje szerzõdteti, hogy gatyába rázza az iskola legnagyobb bajkeverõit. A srácokat persze mi sem érdekli kevésbé, mint Pierre és a klasszikus tánclépések. Amikor azonban a temperamentumos oktató õszinte érdeklõdéssel fordul a fiatalokhoz, és hip-hop elemekkel fűszerezi a standard táncokat, a gyerekekben feltámad a lelkesedés. A közösen kifejlesztett táncstílusukkal a nemzeti bajnokságig jutnak, miközben nem csak tanárukkal barátkoznak meg, hanem önmagukkal is.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2006.11.28.
 
2024.01.17 Ahoj poplacsek

legújabb vélemény

6/10, Maga itt a tánctanár?

Hát hol is kezdjem, az eredetiséget néha hiányoltam azért. Jó, tudom, már hallom is, hogy „de hát mit akarsz, miről szóljon, hiszen bemondták, hogy megtörtént események ihlették”. Nos, ez a „megtörtént események ihlették” a leglazább valóságkapcsolat... Teljes kritika

1
 
2015.06.24 szafffy

Könnyen belopta magát a szívembe a film, biztosan azért is, mert megtörtént eseményeken alapszik. Példaértékű emberekről szól, akik testnek is valamit a jobb világért.

0
 
2015.09.13 FunBoi

Antonio Banderas nem egy rossz színész, de az, hogy mindig csak ugyanazt a karaktert hozza, nekem már egy kissé unalmas. Ráadásul mintha nem is igen osztanának rá macsó szerepeken kívül mást, mert egyszerűen képtelen helytállni. Ez nagyon rányomja a filmre a bélyegét és emiatt nagyon sablonossá válik.

0
 
2015.04.14 jaszon

Végül is egy egészen kellemes filmélmény volt. Azt nem állítom, hogy izgalmas is, de végül is egy jó kis romantikus filmezéshez ideális. Ezen felül azonban nem nyújt maradandó élményt. Így igazából csak azoknak tudnám ajánlani, akik kifejezetten szeretik ezt a műfajt.

0

A film összbevétele 65 742 529 dollár volt (imdb.com).

#1