Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80%
Filmadatlap
 
17
Szereplők
3
Vélemények
5
Képek
2
Videók
Vezet a ritmus
 
FunBoi   2015. 09. 13.

legújabb vélemény

Antonio Banderas nem egy rossz színész, de az, hogy mindig csak ugyanazt a karaktert hozza, nekem már egy kissé unalmas. Ráadásul mintha nem is igen osztanának rá macsó szerepeken kívül mást, mert egyszerűen képtelen helytállni. Ez nagyon rányomja a filmre a bélyegét és emiatt nagyon sablonossá válik.

 
szafffy   2015. 06. 24.

Könnyen belopta magát a szívembe a film, biztosan azért is, mert megtörtént eseményeken alapszik. Példaértékű emberekről szól, akik testnek is valamit a jobb világért.


 
jaszon   2015. 04. 14.

Végül is egy egészen kellemes filmélmény volt. Azt nem állítom, hogy izgalmas is, de végül is egy jó kis romantikus filmezéshez ideális. Ezen felül azonban nem nyújt maradandó élményt. Így igazából csak azoknak tudnám ajánlani, akik kifejezetten szeretik ezt a műfajt.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.