Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

Egyszer (2007)

Once
Filmadatlap
 
26
Szereplők
12
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Galéria (14)

Videók (1)

 
dandelion1983   2022. 06. 05.

legújabb vélemény

0

Nem rossz film, de rám most annyira nem tudott hatni, több mélységet vártam volna tőle. Előnyére válik, hogy a színészek ismeretlenek, nincs benne semmi mesterkélt, hiteles tud lenni. A zenék szuperek benne, nekem pont emiatt inkább volt egy zenés, m... több»

 
Deku   2017. 10. 14.

0

Annak ellenére, hogy ebben a filmben nem hemzsegnek a híresebbnél híresebb színészek ez nagyszerű lett. Nagyon király kis hangulata volt ennek a filmnek egyszerűen imádtam. Varázslatos volt az amilyen erős módon lekötötte a figyelmemet. Teljesen kikapcsolt, semmi rosszat nem tudok rá mondani.

 
elekm90   2020. 04. 19.

0

John Carney nagyon ért a zenés filmekhez, egy igazán érzelmes film, jó zenékkel és hihető szereplőkkel. Kicsit féltem az elején, hogy unalmas lesz, de végig le tudott kötni, érdekelt mind a lány, mind a fiú sorsa.

 
Dodi   2015. 06. 10.

0

Jó film, jó zenék, csak kicsit sokat énekeltek benne...EGYSZER mindenképp meg kell nézni. Nagyon valós, nincsenek benne nagy elemek, ez akár igaz történet is lehetne. A vége durva, akkor csalódtam, de ettől olyan hatásos...

 
raczdavidzsolt   2016. 05. 03.

0

Érzelmes, romantikus! Ilyen kellene a valóságba is! Ajánlani tudom!

 
batukán   2015. 12. 31.

0

Kellemes film, teljesen hétköznapi figurákkal egyszerű érzésekkel, na meg persze sok tehetséggel. Kis költségvetésű remekmű. Érdemes rá időt szánni legalább egyszer.

 
Leoni   2016. 04. 14.

0

Engem nagyon megragadott ez a film a szívhez szóló dalokkal és az egyszerű történetével.

A film összbevétele 9 439 923 dollár volt (imdb.com).

 

Bob Dylant annyira lenyűgözte a film, hogy elintézte, hogy a főszereplők, Markéta Irglová és Glen Hansard játsszanak előtte a világturnéján.

(kázsé)
 

Steven Spielberg nagy rajongója a filmnek. Azt nyilatkozta, hogy ez a kis film egy évre elegendő inspirációt adott neki.

(kázsé)
 

Markéta Irglová és Glen Hansard is azt nyilatkozta, nem valószínű, hogy folytatják a színészkedést, és inkább a zenére koncentrálnak.

(kázsé)
 

A Guy barátnőjéről szóló flashback jelenetekben a rendező, John Carney barátnője látható.

(kázsé)
 

Markéta Irglovának engedélyt kellett kérnie a cseh iskolájától, hogy részt vehessen a forgatáson.

(kázsé)