Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
72
Filmadatlap
 
22
Szereplők
3
Vélemények
20
Képek
1
Videók
Örült szív
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Dracule   2015. 08. 21.

legújabb vélemény

Egyszerűen lenyűgöző. Tökéletes történetet kapott a film, komoly témát feszeget. Alap klasszikus. Sokaknak tudnám ajánlani legalább egyszeri megnézésre. Mivel hasonló filmet nem sokat tudnék felsorolni. Kedveltem!

 
dps   2015. 05. 01.

Jeff Bridges remekül testesíti meg a keményen italozó, hajdan sikeres country zenészt, "Bad" Blake-et. A film az önpusztításról és a második esélyről szól, hogy még a lejtőn lefelé haladva is elénk kerül egy-egy vékony fonál, melyet megragadva felemelkedhetünk, még ha a tetteink következményeit nem is kerülhetjük el.


 
doffy_joka   2015. 08. 16.

Mások véleményét nézve úgy érzem nem egy filmet néztünk. Engem valahogy nem ragadt meg ez a világ, amelyet a rendező lefestett. Unalmas lapos semmitmondó történetnek tartottam. Ritkán adok ennyire negatív kommentet egy filmhez.

A film összbevétele 39 462 438 dollár volt (imdb.com).

 

Jeff Bridges Oscar-díjat kapott az alakításáért, de nem szánt kiemelt helyet a szobornak, sőt, állítólag azt sem tudja, hol van.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.