Elhunyt a Maffiózók és Az Ír színésze, Paul Herman

Hetvenhatodik születésnapján elhunyt Paul Herman színész.

Halálának hírét pályatársa, Michael Imperioli közölte a nyilvánossággal a közösségi médiában. “Első osztályú mesélő, szónok és egy pokolian jó színész... Paulie az elmúlt években egy saroknyira lakott tőlem, és örülök, hogy együtt tölthettünk egy kis időt, mielőtt elment” - írja Imperioli.

Hermant a szélesebb közönség a nagysikerű Maffiózók című sorozat kapcsán ismerhette meg, amelyben Peter "Beansie" Gaeta karakterét alakította. További ismert szerepei Az Ír, az Amerikai botrány, a Napos oldal, az Örült szív és a Törtetők című produkciókban láthatók.

Frances Fisher színésznő szerint Herman halálával egy korszak zárult le az amerikai filmgyártásban. A színész emléke előtt Tony Danza és Lorraine Bracco is lerótta tiszteletét.

Nyugodjék békében!

51 HÍRESSÉG, AKIT 2022-BEN VESZTETT EL A VILÁG

#1
Paul Herman

Paul Herman

szül. 1946. 03. 29. - elhunyt 2022. 03. 29.
Brooklyn, New York, Egyesült Államok
Paul Herman 1946. március 29-én született New Yorkban, az Egyesült Államokban. Filmes pályafutása a nyolcvanas évek elején vette kezdetét. A filmvásznon 1982-ben debütált a Joe Pesci főszereplésével készült, Dear Mr. Wonderful című filmben, melyben Hesh-t alakította. Négy évvel később a Volt egyszer egy Amerikában kapott egy... több»