Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
90
Filmadatlap
 
26
Szereplők
31
Vélemények
15
Képek
2
Videók
Casino
 
Deku   2017. 07. 10.

Maga a történet mivel valódi eseményeken alapul az tetszett. Talán ez a fajta történet engem nem fog meg úgy így sajnos azt kell mondjam, hogy egyáltalán nem tetszett.

 
beero88   2015. 12. 12.

Rendesen összerakott forgatókönyv kell egy ehhez hasonló filmhez. Itt meg is kaptuk ezt és a történet annyira magával ragadó, hogy a néző nem is figyeli az időt. Ezt nevezem igazi szórakozásnak.


 
Norbert93   2018. 08. 03.

Kemény, realisztikus alvilági film Las Vegas fénykorából. A kedvenc gengszterfilmem a Keresztapa és a Nagymenők mellett. Joe Pesci hihetetlen kemény, idegbeteg, eszelős fazont alakít. Ismét, s megint nagyon jól hozza. De Niro pedig hozza a zselézett hajú, pózoló elegáns gengsztert.

 
sabnock666   2018. 12. 19.

Scorsese megrendezte, Pesci, De Niro, és S. Stone pedig eljátszották, de nem ütött akkorát, mint gondoltam. Egy erősen közepes alkotás, nem időpocsékolás, de nem lesz kedvenc!

 
irongozu   2015. 11. 21.

Ez egy kemény alvilági film, nagyon jó színészekkel. Sharon Stoneról nem is gondoltam, hogy ilyen jó színésznő. Na meg persze ez egy komoly szerep Joe P-nek is a halálos fegyver után.

Robert De Niro
Sharon Stone
Joe Pesci
Sharon Stone
Robert De Niro
Robert De Niro
Sharon Stone
Joe Pesci
Robert De Niro
Sharon Stone
Sharon Stone
 
Ismét képet kaphatunk arról, hogyan működik a maffia, miként töri meg a lelket a hatalomvágy, a pénz, a drog és a szerelem. Kihagyhatatlan darab! 9/10 több»
 

A Dühöngő bika (1980) és a Nagymenők (1990) után ez a harmadik Scorsese film Joe Pesci és Robert De Niro főszereplésével.

(scarface )
 

Az eredeti forgatókönyv szerint Nicky szivességből a sivatagban lelőtte volna Lestert.

(scarface )
 

Joe Pesci a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.