Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
90
Filmadatlap
 
26
Szereplők
34
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Casino
 
Puncs   2019. 03. 12.

Eszméletlen jó film, az egyik legjobb gengszterfilm A keresztapa mellett. Picit hosszú, de ugyanakkor cseppet sem unalmas. Joe Pesci és Sharon Stone életének legjobb alakítását nyújtja benne. Nagyszerű az egész történet, a forgatókönyv, remek az operatőr, kiváló az rendező. Scorsese egyik legjobb alkotása. Hitelesen meséli el Las Vegas tündöklését és bukását. Tetszett, hogy a film a történet végéről indul, Robert De Niro a narrátor alatta. Minden van benne ami maffiózófilmek elengedhetetlen része: pitiáner bűnöző, nagyhal és társaik, sok-sok pénz és erőszak. Az utolsó végső leszámolásos jelenet, ami alatt az animals house of the rising sun című száma megy egyszerűen zseniális. Állítólag valós események alapján készült, ez még többet dob az értékén. Csodálom, hogy kevés díjat és jelölést kapott. Nekem ez a film hatalmas élmény volt, aki szereti a maffiás-gengszteres filmeket, annak kötelező.

 
Deku   2017. 07. 10.

Maga a történet mivel valódi eseményeken alapul az tetszett. Talán ez a fajta történet engem nem fog meg úgy így sajnos azt kell mondjam, hogy egyáltalán nem tetszett.


 
beero88   2015. 12. 12.

Rendesen összerakott forgatókönyv kell egy ehhez hasonló filmhez. Itt meg is kaptuk ezt és a történet annyira magával ragadó, hogy a néző nem is figyeli az időt. Ezt nevezem igazi szórakozásnak.

 
MidoD7   2019. 04. 03.

Alsó-közép kategória, hogy úgy mondjam. Nem mozgatott meg. Amolyan egyszer megnézed, de többször nem nagyon vágysz rá fajta. A látványvilágra sincs panasz, csak maga a film összességében nem fogott úgy meg.

 
Norbert93   2018. 08. 03.

Kemény, realisztikus alvilági film Las Vegas fénykorából. A kedvenc gengszterfilmem a Keresztapa és a Nagymenők mellett. Joe Pesci hihetetlen kemény, idegbeteg, eszelős fazont alakít. Ismét, s megint nagyon jól hozza. De Niro pedig hozza a zselézett hajú, pózoló elegáns gengsztert.

Robert De Niro
Sharon Stone
Joe Pesci
Sharon Stone
Robert De Niro
Robert De Niro
Sharon Stone
Joe Pesci
Robert De Niro
Sharon Stone
Sharon Stone
 
Ismét képet kaphatunk arról, hogyan működik a maffia, miként töri meg a lelket a hatalomvágy, a pénz, a drog és a szerelem. Kihagyhatatlan darab! 9/10 több»
 

A Dühöngő bika (1980) és a Nagymenők (1990) után ez a harmadik Scorsese film Joe Pesci és Robert De Niro főszereplésével.

(scarface)
 

Az eredeti forgatókönyv szerint Nicky szivességből a sivatagban lelőtte volna Lestert.

(scarface)
 

Joe Pesci a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.