Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
90

A sebhelyesarcú

(Scarface)
A sebhelyesarcú
 
nagyniki987  2016. 04. 29.

Nem szeretem a hasonló jellegű filmeket, de ebben a kategóriában kiemelkedő, köszönhetően a kiemelkedően jó színészi játéknak és nagyszerű rendezésnek. Izgalmas, fordulatos.

 
ArpiHajdu és Réci  2016. 09. 25.

"Mindig az igazat mondom. Akkor is ha hazudok."
Egy vérbeli gengszterfilm, az alvilág minden szépségével és csúfságával együtt. Al Pacino miatt nagyon is érdemes megnézni, szerintem minden egyes megnyilvánulása aranyat ér, ennyire hiteles, mocskos szájú latinót nem igazán láttam még filmen (a többi színész/színésznő is rendben volt, dehát a főszeplő mellett labdába sem rúghattak). Bár nem egy rövid film, s szerintem akadnak olykor laposabb részek is, de az utolsó 20 percet nagyon is érdemes kivárni, no meg persze a végső leszámolást.

 
Snowball  2016. 12. 13.

Ennek a filmnek összességében nem sok hibája volt. Akadtak apróbb döccenők de szerencsére ez nem rontott a hangulatán. Inkább egy kis színt vitt az egészbe. A történet nagyon rendben volt és szerintem a karakterek is masszívak.

 
mdlg4th  2016. 02. 04.

Minden megvolt ebben a filmben amire vágytam. Rendben volt a látvány is és a történet is. Egyik sem ment a másik kárára ami nagy szó. Nekem ez így kerek egész volt.

 
Deku  2017. 07. 08.

Kár érte mert Al Pacino-tól én jobb filmre számítottam, igazából az ő játéka megfelelő is volt. Erős kételyekkel álltam a filmhez és sajnos be is igazolódott a félelmem nem üti meg a kellő mércét. Biztos jó páran máshogy vélekednek de nekem akkor sem adott olyan élményt.

Al Pacino
Steven Bauer
Al Pacino
Steven Bauer
Al Pacino
Al Pacino
Al Pacino
Al Pacino
Al Pacino
 

1983-ban a 10. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Oliver Stone, a film forgatókönyvírója, a "Montana" nevet kedvenc amerikai football játékosa, Joe Montana után adta.

(dulkap)
 

A film alapján készült hivatalos videojáték, a Scarface: The World Is Yours 2006 szeptemberében és októberében jelent meg, illetve 2007 júniusában egy frissítést is kiadtak

(dulkap)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.