Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
47
Vélemények
18
Képek
1
Videók
A sebhelyesarcú
 
ArpiHajdu és Réci   2016. 09. 25.

"Mindig az igazat mondom. Akkor is ha hazudok." Egy vérbeli gengszterfilm, az alvilág minden szépségével és csúfságával együtt. Al Pacino miatt nagyon is érdemes megnézni, szerintem minden egyes megnyilvánulása aranyat ér, ennyire hiteles, mocskos szájú latinót nem igazán láttam még filmen (a többi színész/színésznő is rendben volt, dehát a főszeplő mellett labdába sem rúghattak). Bár nem egy rövid film, s szerintem akadnak olykor laposabb részek is, de az utolsó 20 percet nagyon is érdemes kivárni, no meg persze a végső leszámolást.

 
Deku   2017. 07. 08.

Kár érte mert Al Pacino-tól én jobb filmre számítottam, igazából az ő játéka megfelelő is volt. Erős kételyekkel álltam a filmhez és sajnos be is igazolódott a félelmem nem üti meg a kellő mércét. Biztos jó páran máshogy vélekednek de nekem akkor sem adott olyan élményt.


 
Snowball   2016. 12. 13.

Ennek a filmnek összességében nem sok hibája volt. Akadtak apróbb döccenők de szerencsére ez nem rontott a hangulatán. Inkább egy kis színt vitt az egészbe. A történet nagyon rendben volt és szerintem a karakterek is masszívak.

 
mdlg4th   2016. 02. 04.

Minden megvolt ebben a filmben amire vágytam. Rendben volt a látvány is és a történet is. Egyik sem ment a másik kárára ami nagy szó. Nekem ez így kerek egész volt.

 
harnas1207   2018. 12. 12.

Egy régi klasszikus amit csak nemrég volt szerencsém megnézni, talán emiatt értékelem kevésbé. Hiába a jó szereposztás, ez a film is csak egy a sok maffiózó film közül. Mind ugyanarra a sémára épül, belekezd, felér a csúcsra, elbukik. Élvezhető film, de semmi extrát nem tartogat.

Al Pacino
Steven Bauer
Al Pacino
Steven Bauer
Al Pacino
Al Pacino
Al Pacino
Al Pacino
Al Pacino
 

Al Pacino azt akarta hogy Glenn Close játssza Elvira szerepét. De a producerek nem tartották elég dögösnek.

(scarface)
 

A filmet 1982.November 22-től 1983.Május 6-ig forgatták.

(scarface)
 

A prop lőfegyverek elektronikus szinkronizáló eszközökkel voltak felszerelve, hogy csak akkor égjenek, amikor a kamerafedél nyitva volt.

(scarface)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.