Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
9
Vélemények
20
Képek
2
Videók
 
casual   2019. 09. 22.

legújabb vélemény

Igazi tanmese, Gordon Gekko figuráját ennél jobban nem lehetett kitalálni. A párbeszéd a szaunában mindent visz.

 
MidoD7   2019. 04. 12.

Különösen bejött, ilyetén megoldása a filmnek. Fel van töltve minden jóval, de a történet nem üt akkorát, amekkorát kéne. Azonban egynek bőven kellemes, hangulatos volt.


 
sabnock666   2019. 07. 12.

Nem rossz film,bár témájában láttem már jobbat,és ezt az alkotást is a színészek játéka teszi kissé jobbá....Douglas,és a két Sheen is hozta a kötelezőt !

 
film kedvelő   2016. 12. 17.

Tipikus Oliver Stones film, amivel az emberek egymás közti harcot mutatja. Látszik mennyire tényleg a valódi életből vette a példát, hogy a keményen dolgozó emberből egyre pénzéhesebb személyiség lett. Nagyon leköti az embert.

 
Henczi   2015. 05. 12.

Michael Douglas egyik legjobb filmje. Remek színészi alakítás, remek rendezés és sztori. Egy perce sem unalmas, végig lekötött. Pörgős, mai filmekkel is vetekedő klasszikus, időtálló film.

A film összbevétele 43 848 100 dollár volt (imdb.com).

 

Ez az első film, amiben vezeték nélküli telefonokat is használnak.

(ps)
 

Ez Oliver Stone egyetlen filmje, amihez készült folytatás.

(ps)
 

A forgatás vége fele Oliver Stone napi 14 órában dolgozott, így sikerült öt nappal a tervezett időpont előtt befejzni a forgatást.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.