Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
83

Tőzsdecápák

(Wall Street)
 
film kedvelő  2016. 12. 17. 23:27

Tipikus Oliver Stones film, amivel az emberek egymás közti harcot mutatja. Látszik mennyire tényleg a valódi életből vette a példát, hogy a keményen dolgozó emberből egyre pénzéhesebb személyiség lett. Nagyon leköti az embert.

 
Henczi  2015. 05. 12. 13:12

Michael Douglas egyik legjobb filmje. Remek színészi alakítás, remek rendezés és sztori. Egy perce sem unalmas, végig lekötött.
Pörgős, mai filmekkel is vetekedő klasszikus, időtálló film.

 
fazsuzso  2015. 11. 28. 13:13

Talán ez az első rész tetszett a legjobban. Szól a pénz hatalmáról, érdekes összefüggéseket mutat be. Izgalmas, frappáns, fordulatos, és jó színészeket válogattak hozzá!

 
David  2015. 01. 23. 17:09

Érdekes film, talán a legjobb tőzsdés film, személy szerint nagyon szeretem, sok érdekes kérdést vet fel.

 
necum  2016. 07. 15. 16:55

Ezt a filmet koránt sem fogadták annyira jól a kritikusok, mint a nézők. Én mindig mondom, hogy a film nem a kritikusoknak készül, de ők is megnézhetik :) Szerintem semmi baja ennek a filmnek, nagyon is izgalmas és tanulságos. Oliver Stone mindig jó munkát végez, a Wall Street pedig méltán ennyire híres.

 

Ez az első film, amiben vezeték nélküli telefonokat is használnak.

(ps)
 

Ez Oliver Stone egyetlen filmje, amihez készült folytatás.

(ps)
 

A forgatás vége fele Oliver Stone napi 14 órában dolgozott, így sikerült öt nappal a tervezett időpont előtt befejzni a forgatást.

(ps)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.