Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
85
Filmadatlap
 
25
Szereplők
16
Vélemények
19
Képek
1
Videók
Piszkos tánc
 
sabnock666   2019. 08. 30.

legújabb vélemény

Pont nemrégen néztem utána,hogy Jennifer Grey milyen szerepeket játszott még el.Hát nagyon keveset,és mind "ZS" kategóriás filmecske.De itt nagyon jól hozza a naívát. Swayze pedig zseniális. Szép film,jó zenékkel,fantasztikus táncjelenetekkel.

 
rbernadett   2015. 04. 21.

Gyermekkorom egyik kedvence. Kétszer is láttuk moziban és természetesen a zenéje meg volt kazettán. :) Ennek ellenére a dalokat a filmből tanultam meg kívülről, ugyanis annyiszor volt szerencsém megnézni még ha csak németül is. Jennifer Grey egyetlen említésre méltó filmje.


 
Deku   2017. 09. 24.

Nagy csalódást okozott ez a film, talán a legnagyobbat. De pozitív irányban. Először nem jött be és alig akartam megnézni de barátnőmmel rászántuk az időt és jó időtöltésnek bizonyult végtére is.

 
GedyPapa   2017. 05. 08.

Általában nem kedvelem a táncos filmeket, azonban ez egy hatalmas kivétel. Ez a fülbemászó zenéje miatt is lehet, de tényleg az egyik kedvenc ilyen jellegű filmem, amiből a zárójelenet klasszikussá vált.

 
dailyfilmsan   2018. 10. 08.

Egy kis nosztalgia. A történet maga nem nagy szám a szereplők sem annyira inkább maga az előadásmód az ami itt a nézőt a szimpátia felé löki. Patrick Swayze duhaj előadási módja néhól a túl sok már zónába átcsapott de az összképet nem rontotta. A sztori szerkezeti felépítése sem volt tökéletes mégis vicces és frappáns volt és ez elég volt ebben az esetben hogy eladja a filmet.

Patrick Swayze
 
Nem váltotta meg a világot ez az alkotás, de annyira szerethetőre sikeredett, hogy nem tudott elfelejtődni, még ma is kiváló választás első randira, az összetört szíveket is ragyogóan gyógyítja, és egyébként minden ok nélkül is bármikor újrázhatjuk, tuti biztos, hogy nem csalódunk benne! 8/10 több»

A film összbevétele 170 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film 5 millió dolláros költségvetéssel készült.

(LionelMessi10)
 

Annak a jelenetnek a forgatásán, amelyben Jennifer Grey a kis hídon gyakorolja a táncos mozdulatokat, a színésznőnek éppen hasmenése volt, így elég nehéz volt könnyednek és szexinek mutatnia magát.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Azokban a jelenetekben, amikor Patrick Swayze végigsimította az ujját Jennifer Grey karján és hónalján a színésznő a valóságban is nevetett, ugyanis csiklandós volt. Állítólag többször is újra kellett venni a jelenetet, amivel Grey az őrületbe kergette Swayze-t.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.