Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
72
Filmadatlap
 
24
Szereplők
4
Vélemények
48
Képek
1
Videók
Gumiláb
 
Norbert93   2019. 06. 01.

legújabb vélemény

Pókembernek igaza volt:

Nem teljesen tudom hova tenni, mert próbál lázadni a film, tolja a Rock&Roll stílust, de közel sincs olyan lendületes és magával ragadó, mint a Grease. Sok benne az üresjárat és a felesleges duma, néha béna is egy-két jelenet, de hát valamivel ki kellett tölteni a játékidőt. Amin nagyon meglepődtem és kellemes csalódást nyújtott az az, hogy Kevin Bacon hihetetlenül jó mozgáskultúrával és agilitással rendelkezett.

 
dailyfilmsan   2018. 07. 08.

Kultusz film! kötelező megnézni! Komolyra fordítva a szót nem rossz film ahhoz képest hogy mikori. Tele van nosztalgikus rock zenével. Kicsit gagyi most megnézve, de ez adja a varázsát és megnevettet nem mellékesen. Vannak benne ugrások, amiket nem tudtam mire vélni, de nem lényeges részeknél vannak így túl lehet lépni ezeken.


 
Adepto   2016. 02. 22.

Az 1980-as évek filmjei közül több számít nálam alap műnek és kedvencnek. Ez is közéjük tartozik. A film egész hangulata, a karakterek egyszerűségének mivolta, a dalok, a táncok magába szippantanak, még úgy is, hogy sok technikai megvalósítás ma már megmosolyogtat, de valahogy ezt is inkább gondolatban átlépi az ember. Kevin Bacon annyira jól játssza Rent, hogy teljesen elvarázsolt, mikor először láttam, de még most is!

 
agi89   2016. 04. 07.

mádom a táncos-zenés filmeket, ez még se lett a szívemcsücsökje, pedig párszor megnéztem már. A remakejét sokkal jobban szeretem. Nem tudom, valahogy nem „áll össze”. Kevin Bacon nem hiteti el velem hogy ő tényleg él-hal a táncért. Olyan 'mű' Ren egész viselkedése. Viszont Chris Penn Willardját szeretem. (de nem jobban mint Miles Teller által alakítottat. :) )

A film összbevétele 80 035 402 dollár volt (imdb.com).

 

1984-ben a 9. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Kevin Bacon a film után fizetett a bulikon a lemezlovasoknak, hogy ne játsszák a Footloose című dalt. Szerette a filmet, ám saját szereplését később úgy kommentálta: "mint egy idomított majom".

(ArpiHajdu és Réci)
 

Kevin Bacon-nek több dublőre is volt a forgatások alatt, pl. Chuck Gaylord, aki az olimpikon Mitch Gaylord testvére, táncdublőre pedig Peter Tramm volt.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.