Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
76

Dirty Dancing - Piszkos tánc 2. (2004)

Dirty Dancing: Havana Nights
Filmadatlap
 
20
Szereplők
6
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2019. 02. 01.

legújabb vélemény

Nekem tetszett, bár emlékeimben kicsit komolyabnak tűnt a film. Az igaz történet mivolta tulajdonképpen csak a kormányváltást illeti semmi köze nincs a szereplőkhöz. Ha már szereplők akkor meg kell említeni hogy a két főszereplő jól összeillik. Megvolt köztük az összhang látszik a képsorokon viszont a tánctudásuk hiába van fényezve a film minden percében annyira nem tökéletes. Összességében hangulatos film és egyszer símán megnézhető.

 
GedyPapa   2017. 05. 08.

Nem szabad összehasonlítani az első résszel, hiszen más szereplők, más kvalitásokkal alkották a gárdát, akik szerepeltek a filmben. Nekem tetszett ez a megközelítés is és némi hiányosságoktól eltekintve jónak tartottam.


 
puffancshercegnő   2016. 09. 12.

Ha nem akarjuk összehasonlítgatni a két filmet, akkor ez is nagyon jó a maga nemében. Hangulatos helyszínen és időben játszódik, ami jól megalapozza a film hangulatát. Ehhez már csak ráadás a történet és a remek tánc koreográfiák

 
NFG   2018. 03. 23.

Nem értem miért kellett ugyanazt a címet adni neki, ha köze nincs az előző részhez! Szerintem észrevehető, hogy egy nagyon gyenge koppintásról beszélünk!

 
Norr91   2015. 03. 05.

Nekem a 2 jobban tetszett, mint az 1, valószínűleg azért, mert ezt láttam először. A tánc egyébként is közel áll hozzám, bár én néptáncoltam, de az lényegtelen :)

A film összbevétele 27 685 016 dollár volt (imdb.com).

 

A 2017-ben kirobbant MeTo mozgalomban Romola Garai is megszólalt. Mint kiderült Wetstein kötelezte az akkor 18 éves színésznőt hogy hotelszobájában, egy szál köntösben látogassa meg őt különben elveszíti Katey szerepét.

(dailyfilmsan )
 

A főszereplőnőt a premier után sokszor szembesítették a kritikusok azzal, hogy nem volt elég vékony a szerephez.

(dailyfilmsan )
 

A főszereplőnő, Romola Garai első hollywoodi filmje.

(dailyfilmsan )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.