Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86
Filmadatlap
 
28
Szereplők
11
Vélemények
5
Képek
2
Videók
Az utolsó dal
 
Leilani   2016. 07. 25.

Nagyon megható, érzelmes film, nagyon tetszett, pedig nem vagyok nagy romantikus film rajongó. Miley nagyon jól játssza a szerepét, Liammel nagyon összeillenek. Megható a film végén a dal, melyet az apja helyett Ronnie fejez be.

 
szabomarc   2019. 01. 19.

A romantikus szálat inkább nem részletezném, az nagyon gyenge és nagyon gyerekes lett. Az apa figurája, illetve a vele ábrázolt problémakör viszont nagyon megható, sok érzelmet felkelt az emberben, összességében megmentette nekem a filmet.


 
authorgirlll   2017. 12. 30.

Iszonyúan sírtam rajta a végén aki leül hozzá készítsen zsepit. Nagyon megható és tanulságos történet amiben meg van az első szerelem és az apai szeretet újjá épülése

 
adibandii   2015. 05. 12.

Miley Cyrus bebizonyitotta,hogy nem csak énekelni tud,de a színlszkedéshez is konyit.Ő és Liam Hemsworth remek szerelmes párt alkottak.Egy megható,romantikus filmet hozrak össze.Nem vártam se többet se kevesebbet a filmtől.

 
Bog1   2016. 07. 20.

Igazán klassz kis romantikus keserédes kis történet. Bár èn az utolsó pillanatig azt hittem, hogy teljes happy end lesz a végén. Nem olyan régen kölcsön kaptam a könyv változatát is Az utolsó dalnak. Az is nagyon tetszett, sőt a könyv talán részletesebb is volt ès sokkal jobban tetszett. Mindenkinek ajánlom.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.