Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
84
Filmadatlap
 
28
Szereplők
14
Vélemények
5
Képek
2
Videók
Az utolsó dal
 
indingo   2020. 02. 15.

legújabb vélemény

Tipikus Nicholas Sparks történet. Kicsit hatásvadász, de elnézzük neki. A története eléggé kiszámítható, de legalább a dalok jók.

 
NGN   2020. 01. 15.

Nicholas Sparks regényéből készült megható és tanulságos film. Romantikus lelkeknek kötelező darab.


 
Leilani   2016. 07. 25.

Nagyon megható, érzelmes film, nagyon tetszett, pedig nem vagyok nagy romantikus film rajongó. Miley nagyon jól játssza a szerepét, Liammel nagyon összeillenek. Megható a film végén a dal, melyet az apja helyett Ronnie fejez be.

 
szabomarc   2019. 01. 19.

A romantikus szálat inkább nem részletezném, az nagyon gyenge és nagyon gyerekes lett. Az apa figurája, illetve a vele ábrázolt problémakör viszont nagyon megható, sok érzelmet felkelt az emberben, összességében megmentette nekem a filmet.

 
authorgirlll   2017. 12. 30.

Iszonyúan sírtam rajta a végén aki leül hozzá készítsen zsepit. Nagyon megható és tanulságos történet amiben meg van az első szerelem és az apai szeretet újjá épülése

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.