TOP15: Sztárpárok, akik a forgatáson találtak egymásra

Hétvégi toplistánkban ezúttal azokat a sztárpárokat vesszük górcső alá, akik egy film forgatásán találtak egymásra.

A nagy hollywoodi sztárok magánélete mindig kedvelt témája a lapoknak, hát még akkor, amikor egy közös film apropóján alakulnak ki románcok. Listánkban ezúttal a legnagyobb visszhangot kiváltó egymásra találások körülményeit vettük szemügyre. 

Angelina Jolie és Brad Pitt

Angelina Jolie és Brad Pitt

Hollywood álompárja a Mr. és Mrs. Smith forgatásán talált egymásra, amikor Pitt még Jennifer Aniston férje volt. Mindketten azt állították, hogy nem történt megcsalás, ugyanis a viszonyuk már korábban megromlott, de nem akarták a világ elé tárni a szakítást. Pitt és Jolie 2005-ben vállalta fel kapcsolatát, azóta hat gyermeket nevelnek közösen, és a hamarosan nálunk is bemutatásra kerülő A tengernél című filmben ismét együtt állnak a kamerák elé.

Amber Heard és Johnny Depp

Amber Heard és Johnny Depp

2010-ben mindenkit meglepetten ért, higy Depp és Vanessa Paradis hosszú együtt töltött évek után szakítottak, azonban a színésznek nem kellett hosszú ideig magányosan töltenie az estéket, ugyanis még abban az évben a Rumnapló forgatásán megismerkedett jelenlegi párjával, Amber Hearddel. Hivatalosan azonban csak 2014-ben mutatkoztak együtt először.

Mila Kunis és Ashton Kutcher

Mila Kunis és Ashton Kutcher

Kunis és Kutcher az Azok a 70-es évek show forgatásán ismerkedtek meg, a pletykák szerint pedig Ahston volt az első, akivel Mila Kunis csókolózott. Bár ezt követően mindketten másokkal randiztak, Kunis Macaulay Culkinnal járt 2002 és 2010 között, Kutcher pedig Demi Moore férje volt 2005-től 2011-ig, 2012-ben azonban egymásra találtak.

Eva Mendes és Ryan Gosling

Eva Mendes és Ryan Gosling

A Menedes és Gosling a Túl a fenyvesen forgatásán ismerkedett meg, románcuk azonnal igen kedvelt téma lett az újságírók körében. A pár azóta is boldog, sőt, megszületett első gyermekük is.

Jennifer Garner és Ben Affleck

Jennifer Garner és Ben Affleck

A páros először a Pearl Harbor - Égi háború forgatásán találkozott, de kapcsolatuk csak a Daredevil - Fenegyerek forgatásán mélyült el. Mivel Affleck nem sokkal korábban szakított Jennifer Lopezzel, így minden adott volt, hogy egymásra találjanak. 2005-ben házasodtak össze, három gyermekük született, azonban kapcsolatuk idén zátonyra futott, és bejelentették, hogy elválnak.

Rachel Weisz és Daniel Craig

Rachel Weisz és Daniel Craig

A két színész első alkalommal egy színpadi előadás kapcsán találkozott a National Theatre Studio deszkáin 1994-ben, majd néhány évvel később ismét együtt dolgoztak a Álmok otthona forgatásán. A pletykák szerint ekkoriban mélyült el a kapcsolatuk, 2011-ben pedig össze is házasodtak.

Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult

Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult

A két fiatal színész az X-Men: Az elsők forgatásán találkozott, melyet követően már egymás oldalán láthattuk őket. Bár szakítottak, a folytatás munkálatai alatt ismét egymásra találtak, azonban kapcsolatuk mégsem tartott hosszú ideig.

Emma Stone és Andrew Garfield

Emma Stone és Andrew Garfield

A 2011-es A csodálatos Pókember két sztárjának kapcsolata máig a bulvárlapok kedvelt témája. A pár néhány együtt töltött év után szakított, de 2015-ben a lapok már arról cikkeztek, hogy újra együtt vannak, és boldogabbak mint valaha. Állítólag a nyár elején titokban megtörtént az eljegyzés is.

Jenna Dewan és Channing Tatum

Jenna Dewan és Channing Tatum

A pár 2006-ban a Step Up forgatásán ismerkedett meg, majd négy évvel később, 2010. júliusában össze is házasodtak, 2013-ban pedig megszületett első gyermekük, akit azóta is együtt nevelnek.

Will Smith és Jada Pinkett Smith

Will Smith és Jada

A páros a Kaliforniába jöttem szereplőválogatásán ismerkedett meg, és bár Jada nem kapta meg a szerepet, mivel túl alacsonynak találták, 1997. óta boldog házasságban élnek.

Blake Lively és Ryan Reynolds

Blake Lively és Ryan Reynolds

Bár a 2011-es Zöld Lámpás nem hozott túl sok elismerést sem a filmet gyártó stúdiónak, sem a benne szereplő sztároknak, de ahhoz elengedhetetlen volt, hogy Reynolds és Lively egymásra találjon. Egy évvel később, 2012-ben pedig az esküvőre is sor került.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Cyrus és és Hemsworth kapcsolata még 2009-ben, Az utolsó dal forgatásának idején kezdődött, de kapcsolatuk elég viharos volt egészen 2012-ig, amikor eljegyezték egymást. 2013-ban azonban mégis a szakítás mellett döntöttek. 

Anna Paquin és Stephen Moyer

Anna Paquin és Stephen Moyer

True Blood - Inni és élni hagyni vámpírrománca a valóságban is kiteljesedett a két színész között, sőt, az első csókra a kamerák előtt került sor. Bár már a forgatások elején összejöttek, csak egy évvel később vállalták fel hivatalosan a kapcsolatukat. 2010-ben Malibun házasodtak össze, és együtt nevelik ikreiket.

Ginnifer Goodwin és Josh Dallas

Ginnifer Goodwin és Josh Dallas

A két színész a népszerű sorozat, az Egyszer volt, hol nem volt forgatásán ismerkedett meg, ahol rögtön egymásba szerettek, és mára megszületett első gyermekük is.

Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar

Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar

A két szebb napokat is megélt sztár a Tudom, mit tettél tavaly nyáron forgatásán találkozott 1997-ben. 2002-ben házasodtak össze, két gyermekük született.