Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
68%

Rumnapló (2011)

The Rum Diary
Filmadatlap
 
27
Szereplők
8
Vélemények
19
Képek
1
Videók
Rumnapló
 
Bernie   2018. 06. 28.

legújabb vélemény

Viszonylag közepes volt számomra ez a film. Amolyan művészfilm jellegű akart lenni, de az, hogy nem történt semmi, egy idő után már nagyon rányomta a bélyegét az egészre, vontatott lett és erőltetett. Depp még úgy-ahogy segített rajta, de amúgy nem nagyon.

 
Galway   2015. 03. 26.

Sokkal többet vártam ettől a filmtől. Megnéztem, dee a végén nem volt az az érzés, hogy: Huh, ez de jó volt... Nekem annyira nem jött be, mert nem is tudom. Mondanivalója nagyon nem volt, legalábbis, hozzám nem jutott el.


 
avocados   2015. 08. 28.

Johnny Depp az egyik kedvenc színészem, ezért próbálok nem elfogult lenni a filmmel, de nekem valamiért mégis tetszett. Igazán művészfilm jellege volt, az ehhez társuló humor, és hangulat engem megfogott.

 
andy07   2015. 01. 25.

Nagyon nagy film! Nézze meg mindenki!!!

 
Gabor   2016. 01. 30.

A film közepén egytelen egy poén volt de az hatalmas. Amúgy egyátalán nem vígjáték. A sztori egy ideig van benne, (kb 1 óra) utána már nem vezet sehová. Egyszer nézhetős. Hiába jó a színészi játék, az utolsó fél óra alatt már unalmassá vált.

 
pet-et   2018. 03. 19.

Az eredeti könyv is baromi jó, annak a fényében lehet talán csak igazán értékelni ezt a filmet, azt, hogy mennyire át tudja adni az író stílusát, és azt az életérzést, amit meg akart ragadni.

 
shinijimmy   2017. 09. 06.

Kiváló film, amiben első osztályú színészi játékot láthatunk. Ez persze nem nagyon meglepő egy ilyen kaliberű színésznél, mint Johnny Depp, és persze Hunter S. Thompsontól nem is várhatunk semmi nagyon alacsony minőségűt. Szóval összességében nagyon tetszett.

Amber Heard
Johnny Depp

A film összbevétele 13 100 042 dollár volt (imdb.com).

 

Ez a második alkalom, amikor Johnny Depp egy könyv adaptációjában jelenik meg. Az első a Félelem és reszketés Las Vegasban volt.

(kázsé)
 

Az utolsó fekete-fehér snitt nem Puerto Ricón van, hanem Arubán.

(kázsé)
 

Benicio del Toro is jelölt volt a rendezői székre.

(kázsé)
 

Bár a film 1960-ban játszódik, az első jelenetben látható repülőgép egy 1974-es modell.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.