Johnny Depp új bejelentése felborzolja a rajongók kedélyeit (+videó)

Csütörtökön - nyolc nappal azután, hogy az 59 éves színész győztesen került ki a volt felesége, Amber Heard ellen indított rágalmazási peréből - ő és Jeff Beck, akivel Johnny Depp az utóbbi időben együtt turnézott az Egyesült Királyságban, bejelentették közelgő, 18 című albumukat, amely július 15-én debütál. Az új anyaghoz kapcsolódó első hivatalos klipet már ki is adták!

"Rendkívüli megtiszteltetés, hogy együtt zenélhetek és írhatok zenét Jeff-el, egy olyan nagysággal, akit mostanra már a testvéremnek nevezhetek" - mondta Depp a közleményben.

A duó egy hivatalos klipet is kiadott az új album első kislemezéhez, amely a "This is a Song for Miss Hedy Lamarr" címet viseli, és amelyet Depp szerdán az Instagramon mutatott be.

"Évek óta nem volt annyira kreatív partnerem, mint ő" - mondta a 77 éves Beck Deppről a közleményben. "Ő volt a fő erő ezen a lemezen. Csak remélem, hogy az emberek komolyan veszik őt, mint zenészt, mert akadnak, akiknek nehéz elfogadni, hogy Johnny Depp tud rock and rollt énekelni".

A múlt héten egy héttagú, öt férfiból és két nőből álló esküdtszék mind Deppet, mind a 36 éves Heardet felelősnek találta rágalmazásért, de többnyire A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka sztárjának pártjára állt. Neki 10,35 millió dollár kártérítést ítéltek meg, míg az Aquaman színésznőjének 2 millió dollárt.

Depp és rajongói ünnepelték az ítéletet, a színész egy nyilatkozatban azt mondta, hogy az "esküdtszék visszaadta az életemet". Heard a döntést a nők számára "visszalépésnek" nevezte; ügyvédje, Elaine Bredehoft a múlt héten azt mondta, hogy ügyfele fellebbezni kíván az ítélet ellen.

Depp nem volt jelen a Fairfax megyei, Virginia állambeli bírósági teremben, amikor az ítéletet június 1-jén felolvasták, mivel "korábban tervezett munkahelyi kötelezettségei" voltak: az Egyesült Királyságban lépett fel, Beckkel.

Nem sokkal az ítélethirdetés előtt a sztárt látták Beckkel és zenésztársával, Sam Fenderrel - aki a közösségi médiában posztolt egy képet Deppel - az angliai Newcastle-ben található Bridge Tavernben, ahol egy szemtanú a PEOPLE-nek elmondta: "Remek hangulatban volt".

Gary Spedding, egy másik kocsmai törzsvendég, aki Deppel egy időben volt a létesítményben, szintén beszámolt a Rumnapló színészével való interakciójáról, és arról, hogy milyen volt a hangulat "körülbelül 45 perccel" az ítélethirdetés előtt.

"Nagyon boldognak és lazának tűnt. " - mondta Spedding. "Örülök, hogy az Egyesült Királyságban van egy olyan zenekar tagjaival, akikkel barátok, élvezik a zenét, és jól érzik magukat, mert ezt megérdemli".