Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
92

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

(Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl)
 
34
168
64
30
A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka
 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 08.

Egyszerűen imádom, az egyik kedvenc filmem. Nagyon jó színészi alakítások, látványos effektek, jó story.

 
Deku   2017. 07. 08.

Ez egy igazán elbűvölő, szórakoztató és humoros sorozat első része. Eredeti volt minden tekintetben. Johnny Depp alakítása pedig hihetetlen módon kiemelkedő. Imádtam.

 
HercegPeter   2016. 12. 02.

Szeretem a kalandfilmeket és ez alól ez sem kivétel. Nagyszerű színészgárda, és jó a látványvilág. Mindemellett vicces is. Johnny Depp nagyon ráérzett erre a szerepre.

 
Shelby07   2018. 01. 04.

Kedvenc filmjeim egyike, szerethető karakterekkel. Johnny Depp által alakított Jack Sparrow egy makacs, pimasz és humoros karakter, egyszerűen nem lehet nem szeretni. Izgalmas és fordulatos film, a legtökéletesebb kalóz film. Egyszerűen az ember úgy érzi, bárcsak ő is ott lehetne akár csak egy napot is. Nagyon jó a film, bárkinek szívesen ajánlom és garantáltan függő lesz. Megunhatatlan!

 
Orosz István   2016. 05. 27.

Szerintem nagy lelki szegénységgel bír aki nem öt csillagot ad ennek a filmnek, Johnny Depp egyszerűen annyira zseniálisan játsza a laza kalózfigurát, aki még önző is, hogy más színésszel már el sem lehetne képzelni. Annyira egybeolvadt a karakterével. Na de a történet is ott van. Minden korosztálynak tudom ajánlani, kivétel nélkül!

Johnny Depp
Orlando Bloom
Keira Knightley
Orlando Bloom
Johnny Depp
Johnny Depp
Keira Knightley
Johnny Depp
Orlando Bloom
Orlando Bloom
Johnny Depp
Johnny Depp
Keira Knightley
Johnny Depp
Keira Knightley
Keira Knightley
Johnny Depp
Orlando Bloom
Geoffrey Rush
Smoking Barrels - A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka
Bonyolult kalandok kigondolása helyett hagyta lélegezni karaktereit és hogy bámulatos tájai végezzék a világépítést - közben viszont rendkívüli tudatossággal is tartotta a gyeplőt. És ez ha nem is megfejthetetlen csoda, tényleg nagyon nehezen utánozható.

9/10
 

Az első filmet, A Fekete Gyöngy átkát csak 2003-ban vetítették először a mozikba, de Karib-tenger kalózai ennél sokkal régebb óta létezik, mégpedig vidámparki látványosságként Disneylandben.

(Shelby07 )
 

Hogy a karibi időjárás hatásait saját bőrén érezze, Johnny Depp több szaunát is felkeresett annak érdekében, hogy hitelesen alakíthassa Jack Sparrow-t.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Az első forgatókönyvet (még az 1990-es években) Steven Spielberg kezébe adták, s ő Bill Murray-t, Steve Martint vagy Robin Williamst képzelte el Jack Sparrow szerepére.

(ArpiHajdu és Réci )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.