Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
92

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

(Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl)
A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka
 
goorizabella  2016. 08. 01.

A kalandfilmek közül nekem ez a kedvenc sorozatom! imádom! Örök kedvenc marad! nem csalódtam a filmben..Érdemes megnézni :) :D

 
ukla  2016. 04. 25.

Legalább 100 csillagot adnék ennek a filmnek.Johnny Depp hatalmas nagy visszatérése Jack Sparoww ként.Főleg hogy a karakter kitalálása az ő érdeme.A forgatókönyv hibátlan a történetvezetéssel.A régmúlt idő világa, de mégus olyan mintha egy teljesen másik bolygó lenne.Hibátlan látványa van főleg a kalózok holdfénybe.A zene Hanstól legendásra sikerült.
Évente egyszer muszály megnézni.

 
Dunai Bence  2016. 08. 04.

Én erre a filmre azt tudnám mondani tökéletes mert, izgalmas, vicces, drámai, és jók a színészek. :D

 
Petya1995  2015. 08. 10.

Amikor először láttam az előzetesét hihetetlenül megfogott . El is mentem moziba megnézni anno és nem csalódtam azt hozta amit kellett nagyon jó kaland, családi egy kis humorral megszórva . Johhny Deep karaktere a legviccesebb és legjobb szerintem .és nagyon jól eljátssza a kapzsi ,őrült Jack Sparrow-t .

 
adibandii  2015. 04. 24.

Imádom.Vicces,látványos tele kalanddal és izgalommal.Imádom a szereplőket,a sztorit.Orlando Bloom az egyik kedvenc színészem,Johnny Depp pedig nagyot alakitott,mint mindig.Illett hozzá ez a karakter és remekül játszotta is el feltétlenül ajánlom.

Johnny Depp
Orlando Bloom
Keira Knightley
Orlando Bloom
Johnny Depp
Johnny Depp
Keira Knightley
Johnny Depp
Orlando Bloom
Orlando Bloom
Johnny Depp
Johnny Depp
Keira Knightley
Johnny Depp
Keira Knightley
Keira Knightley
Johnny Depp
Orlando Bloom
Geoffrey Rush
Smoking Barrels: A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka
Bonyolult kalandok kigondolása helyett hagyta lélegezni karaktereit és hogy bámulatos tájai végezzék a világépítést - közben viszont rendkívüli tudatossággal is tartotta a gyeplőt. És ez ha nem is megfejthetetlen csoda, tényleg nagyon nehezen utánozható.

9/10
 

Hogy a karibi időjárás hatásait saját bőrén érezze, Johnny Depp több szaunát is felkeresett annak érdekében, hogy hitelesen alakíthassa Jack Sparrow-t.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az első forgatókönyvet (még az 1990-es években) Steven Spielberg kezébe adták, s ő Bill Murray-t, Steve Martint vagy Robin Williamst képzelte el Jack Sparrow szerepére.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A kalóz szó mellett az alku volt a másik gyakran használt kifejezés a filmben. Összesen 15-ször mondták ki.

(ArpiHajdu és Réci)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.